Fredrik Cösters gata 16

Tågaborg, Helsingborgs kommun Se på karta

9 900 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
125 m²
Biarea
70 m²
Tomtarea
724 m²
Byggår
1915
Driftkostnad
53 000 kr/år

Redan 1915 uppfördes denna villa med lugnt och trivsamt läge, nära till Pålsjö skog!

Den charmiga villan med vit puts och spröjsade fönster, känns tidlös och klassisk. Invändigt har man på ett stilsäkert sätt förvandlat huset till ett modernt boende med öppen planlösning och läckra materialval. Vardagsrummet pryds av en ståtlig kakelugn och fiskbensparkett. Från köket finns utgång till en stor härlig uteplats med trädäck och terrassmarkis.

Ovanvåningen rymmer tre sovrum, samt badrum. I detta hem är varje kvadratmeter väldisponerad och även källaren är renoverad i samma höga standard som övriga plan. Här finns möjlighet för gästrum eller tex extra tv-rum. Det finns finns också ett dressingroom, stort lyxigt badrum, samt vinkällare. Husets totala boendemiljö är 195 m², där boarean utgör 125 m² och den inredda källaren 70 m².

Läget är lugnt och rofyllt med närhet såväl till skog och hav, som till centrum och service. Tomten om hela 724 kvm är ovanligt stor för området. Förutom den väl tilltagna uteplatsen finns det utrymme för både odlingslådor, fina gräsytor och fruktträd. Dessutom finns tre biluppställningsplatser och ett isolerat och uppvärmt garage om 36 m².

Varmt välkomna att boka er visning!

Läs mer hos mäklaren

Kontakta mäklaren

Peter Immell

Valvet Mäklarfirma i Helsingborg AB
Mäklare Peter Immell, Valvet Mäklarfirma i Helsingborg AB
0708-40 16 16