Tälläng 14

Tälläng, Vetlanda kommun Se på karta

1 295 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
120 m²
Biarea
5 m²
Tomtarea
3 000 m²
Byggår
1910
Driftkostnad
35 300 kr/år

Välkommen till Tälläng 14 - en vacker villa i 1 1/2 plan byggt 1910. Huset har använts både som galleri och boende och är senaste åren uppgraderat med bergvärme, nytt tak, borrad vattenbrunn och nyare 3-kammarbrunn med infiltration. Här bor du i ett mysigt hus med veranda och med genomgående målade trägolv. Stor trädgård om 3000 kvm som har en glasverkstad och ett uthus perfekt för hemmasnickeriet. Utöver detta finns en klassisk jordkällare.

På entréplan finns utöver köket ett vardagsrum med flera fönster som släpper in gott om ljus från tre håll, ett allrum som kan nyttjas även som sovrum eller kontor samt ett badrum. Övre plan har en möblerbar hall, tre sovrum varav ett större med charmiga fönster och detaljer. På detta våningsplan finns en WC. Källardelen har förrådsutrymme, tvättstuga och pannrum med bergvärmen. Sammantaget är detta ett perfekt familjehus med plats för flera barn och med en trädgård som blir som ett enda stort äventyrsland för de små!

I Tälläng bor du lantligt med närhet till såväl Vetlanda som Kvillsfors. Boendemiljön är härlig med baksidan mot naturen och närheten till Emån. Välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda

Kontakta mäklaren

Mia Harbrecht

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda
Mäklare Mia Harbrecht, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda
0703-26 60 99