Ringvägen 21

Tallvik, Överkalix Se på karta

995 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
133 m²
Biarea
77 m²
Tomtarea
862 m²
Byggår
1966
Driftkostnad
39 410 kr/år

Enfamiljsvilla i strålande skick med speciell och unik trädgård som är väl dold bakom hög häck, skärmväggar av "bambu" och annat.
Här har kreativiteten flödat med grusade gångar, fina växter, amerikansk veranda, stenläggningar, fontäner lite här och där med små verandor och dessutom vedeldad bastu mm.

Ringvägen 21 är adressen och här hittar du en mycket välskött villa som är helt ombyggd och består av fem rum och kök med källare. Huset är inbjudande, lyxigt, unikt och har fräscha ytskikt, hög materiell standard, gjutjärnskamin mm.

Villan har genomgått stora renoveringar genom åren med början 2003 då stor amerikansk veranda byggdes till på entré och gavelsidan, roligt annorlunda med "tyrolertak" och massor av plats, räcke runt om.
Boyta enligt taxering 133 m² fördelas på 5 r.o.k med sällskapsytor på bottenplan som kök / vardagsrum i ett som löper ihop med hall, gjutjärnskamin, klinkergolv och vattenburen golvvärme. Matrum / allrum i nära anslutning med utgång till den unika trädgården. Helkaklat badrum, helrenoverat 2010 med snygg inredning, dusch bakom invikbara glasdörrar mm. Tre sovrum på övre plan. Fin källare med massor av förvaringsutrymme, tvättstuga, torkrum men också ett väldigt trevligt och luftigt sovrum med hel vägg garderober.

Endast förbokade visningar så gör en föranmälan genom att fylla i dina kontaktuppgifter i intresseanmälan på vår hemsida!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Luleå