Arbetaregatan 50

Tannefors, Linköping Se på karta

9 200 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
180 m²
Biarea
85 m²
Tomtarea
1 006 m²
Byggår
1942
Driftkostnad
43 000 kr/år

Välkommen till Arbetaregatan 50, en välplanerad friliggande villa i funkisstil som helrenoverats och byggts till. På entréplan möts du av en nyrenoverad hall med platsbyggda garderober och golvvärme. Här finns också ett stort och trivsamt kök med sociala ytor för en stor familj och gäster. Entréplanet har genomgående fiskbensparkett, fina pardörrar mellan hall/vardagsrum och kök/vardagsrum. Det stora vardagsrummet med en takhöjd på 276 cm har en öppen spis med insats. Uteplatsen nås via altandörr från vardagsrummet. Här finns även ett uppvärmt förråd på tomten.

På övre plan finns ett nyrenoverat badrum från 2019 med golvvärme och handdukstork, allrum och 3 sovrum varav 2 har utgång till en stor balkong med utsikt mot Stångån.

I källarplanet finns tvättstuga, relaxavdelning, bastu, ett större allrum med fungerande öppen spis samt goda förrådsutrymmen.

Tannefors är ett attraktivt område med gångavstånd till innerstaden och närhet till promenadstråket runt Stångån. I Tannefors centrum finner ni matbutik, apotek, restaurang, café, gym, bageri, skolor och förskolor, men även goda bussförbindelser och cykelvägar in till till stadskärnan.

Varmt välkommen på visning!

Genom att nästan helt sluta med pappersprospekt vill SkandiaMäklarna i Linköping minska sin miljö- och klimatpåverkan och ta en tydlig position i framkant inom hållbarhet. Därav delar vi inte längre ut några prospekt på våra visningar. För varje förmedlad affär planterar vi istället ett träd i Afrika i samarbete med Vi-skogen. Ni som ändå vill ha ett pappersprospekt, meddela ansvarig mäklare så ordnar vi naturligtvis ett till Er.

I länken nedan finner Ni det bläddringsbara prospektet.

https://epaper.webtopsolutions.com/epaper.asp?id=627142

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Linköping

Kom på visning

 • 1
  mar
  Sön 1 mar kl. 13:00-13:30
  Öppen visning - välkommen!
 • 2
  mar
  Mån 2 mar kl. 17:30-18:00
  Öppen visning - välkommen!
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren