Säm 10

Tanumshede, Tanums kommun Se på karta

1 350 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
94 m²
Tomtarea
3 062 m²
Byggår
1909
Driftkostnad
30 576 kr/år

Välkomna till Säm 10 och denna fastighet lämplig för såväl permanent som fritidsbruk. Här finns ett charmigt lantligt boningshus som genomgått flertalet renoveringar under senare år, se separat renoveringsschema. Det kvarstår dock en del att färdigställa för den som önskar, då fastighetens i dag ägs av ett dödsbo. Fastigheten ligger strax intill järnvägen och vägen, men har en uppvuxen och grönskande trädgård utan insyn. Här finns möjlighet till odling, djurhållning i mindre skala eller motorintresse. Här finns även praktiska komplementbyggnader för förvaring och fritidsändamål.

Fastigheten ligger praktiskt till, mellan Grebbestad och Tanumshede och hit finns det allmänna kommunikationer i form av tåg eller buss på gångavstånd. Här finns naturen med den vackra jordbruksmarken och skogen strax intill fastigheten. Flertalet promenadstigar i närheten tar dig ut för svampplockning och motion.

Salta bad har ni endast några minuter bort i Sannäs eller Grebbestad. Strax intill fastigheten finns cykelväg till såväl Grebbestad som Tanumshede och med bilen tar det bara 5 minuter ner till Grebbestad och dess stora och aktiva utbud med flertalet restauranger och butiker på bryggan. Allmän service med apotek, livsmedel och vårdcentral samt butiker finns i Tanumshede.

Varmt välkomna att uppleva tomtens avskilda och sköna läge på plats! Kontakta fastighetsmäklare Joacim Bergman 0727 33 90 91
(Fastigheten säljs med friskrivning - kontakta mäklaren för mer information)

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tanum-Sotenäs

Kontakta mäklaren

Joacim Bergman

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tanum-Sotenäs
Mäklare Joacim Bergman, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tanum-Sotenäs
0727-33 90 91

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.