Vallstigen 3

Tåstorp, Falköpings kommun Se på karta

2 425 000 kr

2 625 000 kr -8 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
104 m²
Biarea
79 m²
Tomtarea
514 m²
Byggår
1961
Driftkostnad
32 087 kr/år

Om ni vill ha ett socialt hem med möjlighet till stora middagar eller har ett bilintresse med behov av två garage så är villan på Vallstigen 3 något för er.
Det som nuvarande ägare har uppskattat mest med bostaden är köket från 2011 som är luftigt, lätt att röra sig i och har plats för många middagsgäster. Även det inglasade uterummet med sitt höga läge är en favorit som tack vara luftvärmepump kan nyttjas från början av mars till slutet av oktober. Ett stort rum som även detta är perfekt för middagar och umgänge med familj och vänner. Hemmet inrymmer även vardagsrum, sällskapsrum som idag nyttjas som sovrum, två sovrum, kaklad toalett/dusch, toalett samt källarplan med flera förvaringsutrymmen, tvättstuga med dusch och två rejäla garage. Bostaden har löpande renoverats och har bland annat försetts med nytt tak samt målning och renovering av fasad 2013 och inplåtning av skorsten 2019. Uppvärmning sker via bergvärme från 2013 samt luft/luftvärmepump i uterummet och det ena garaget. Trädgården är lättskött och skyddar väl från insyn.
Fastigheten kommer vid försäljning vara förbesiktigad och försäkrad mot dolda fel, detta då säljaren har tecknat "Skyddat köp".

Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Falköping

Kontakta mäklaren

Linus Ingelsbo

Mäklarhuset Falköping
Mäklare Linus Ingelsbo, Mäklarhuset Falköping
0708851758
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas