Kommande

Hyggesvägen 1

Teleborg, Växjö Se på karta

3 795 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
160 m²
Biarea
15 m²
Tomtarea
588 m²
Byggår
1971
Driftkostnad
39 868 kr/år
Kommande

Välkommen till ett barnvänligt boende på populära Teleborg. Här erbjuds bra praktiska ytor med vidbyggt garage och lummig grön trädgård som angränsar till ett stort grönområde. Trädgården är barnvänlig med lekstuga och skyddad altan.
Boendet känns inbjudande och hemtrevligt med en varm färgsättning. På entréplan finns bland annat ett stort vardagsrum och tre sovrum. Här finns också ett kök med öppen känsla och praktiska utrymmen såsom tvättstuga och två toaletter. Från köket kommer man ut till den härliga överbyggda altanen där man kan blicka ut över trädgården. En trappa upp har man idag ett stort öppet allrum med ljuslaserad panel. Innanför detta rum finns en stor klädkammare. Allrummet kan delas av och ytterligare ett sovrum kan skapas på gavelsidan. Huset har genomgått stora renoveringar med nytt tak och fönster, renoverat badrum och fiber installerat.
På Hyggesvägen bor man på ett attraktivt läge med närhet både till förskolor och skolor med endast ett kortare avstånd till Centrum. Det finns flera grönområden, skogspartier och spännande lekplatser i området. Här finns även stora mataffärer, blomsteraffärer, gym och matstället. Beläget i ett expansivt område med härlig atmosfär och puls tack vare inspirerande och kreativ arkitektur. För den aktive och naturintresserade är de tre sjöarna Bergundasjön, Trummen och Växjösjön endast ett stenkast bort och här kan utövas allt från Padel och tennis till löpning och simning. Här finns också vackra promenadstråk och mysiga caféer längs med sjöarna. Teleborgs slott med sin vackra park, servering och Brygghus erbjuder en vacker och historisk miljö för rekreation och lugn.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Växjö

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.