Norra Kungsvägen 50

Tidaholm, Tidaholm Karta & restider

2 775 000 kr
VillaVilla

Drömmen om en underbar kvalitetsvilla där hela familjen, släkt och vänner och dessutom egna verksamheten får plats, har aldrig varit närmare! 750 meter från torget ligger denna om- och tillbyggda villa, ett modernt och fräscht hus som under de senaste åren genomgående renoverats.

Här har inget lämnats åt slumpen, planlösningen är genomtänkt med generösa umgängesytor och inredningen är specialdesignad med exklusiva och påkostade materialval. Köket inbjuder till matlagning men även till lite häng vid den generösa köksön. Middagen dukar du upp i det ljusa vardagsrummet framför en sprakande brasa, eller varför inte i det stora inglasade uterummet som ligger i anslutning till köket.

Vill du ha lite egentid plockar du en bok från det platsbyggda bokhyllan i det fantastiska allrummet med takhöjd upp i nock och njuter av rymden och ljuset. Blir det för varmt öppnar du bara upp den stora skjutdörren mot trädäcket på innergården. Och om övriga familjen dyker upp och vill umgås kan du ta din bok och smita in i föräldrasovrummet som även det är rofyllt och har nocktak. Det stora badrummet är exklusivt och lyxigt, och den Japanska toaletten med clean & dry-funktion måste bara provas!

Via den läckra ektrappan når du den renoverade och fräscha källaren med plats för såväl övernattande gäster som tonåringarna med sin kompisgäng, och den aktiva familjen hittar här plats för biljard, pingis och innebandyspel. I den fd tandläkarpraktiken finns också goda möjligheter för egna verksamheten eller varför inte generationsboende? Underbar utomhusmiljö med insynsskyddad trädgård som sköts av robotklipparen och altaner med trädäck i både söder- och västerläge. Dubbelgarage om ca 50 kvm.

Det utmärkta läget med närhet till förskola, skola, badhus, sporthall och bowling är självklart viktigt, men för er som söker en rymlig villa med det lilla extra, är detta verkligen ett hus utöver det vanliga! Tegelfasad, nytt yttertak på både hus och garage, bytta fönster, bergvärme och en Automower gör boendet dessutom bekvämt och lättskött. Dröm dig bort en stund - eller kanske hem?!

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Villa
Boarea
184 m²
Biarea
195 m²
Tomtarea
1 184 m² tomt
Antal rum
5 rum
Driftkostnad
39 204 kr/år
Byggår
1966
Räkna på boendet
Visningsinformation
Svensk Fastighetsförmedling Tidaholm

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Norra Kungsvägen 50 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
2 775 000 kr
Driftkostnad
39 204 kr/år

Billigare och bättre boende

NYHET: Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

Statistik

4 324
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 34 dagar sedan, den 17 januari 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra villor som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips