Köttorp Hästhagen 1

Tidaholms kommun Se på karta

2 595 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
177 m²
Biarea
88 m²
Tomtarea
1 451 m²
Byggår
1976
Driftkostnad
27 057 kr/år

Öppna fönstret och släpp in sommarens dofter och ljud! Välkommen till Hästhagen 1 - en fantastiskt ställe som kombinerar fördelarna med att bo nära stad och service med den härliga frihetskänslan av att bo på landet. Här får du en rymlig familjevilla med naturen som granne och med gångavstånd till nya skolområdet Rosenberg. Det sköna knastret från de båda braskaminerna dominerar vinterhalvårets fredagsmys, och så fort solen och värmen kommer vill ni säkert flytta ut till någon av de fyra altanerna som finns runt huset i olika väderstreck.

På entréplan finns ett stort härligt kök med en rejäl köksö där familj och vänner kan hjälpas åt med matlagningen. Två bra sovrum, toalett och vardagsrum med utgång till altan i söderläge. Fin tvättstuga, dusch & bastu och bra förrådsutrymmen + ett vidbyggt garage. På övre plan finns ytterligare ett sovrum, ett nyrenoverat badrum och ett stort allrum, som kan delas av om familjen behöver fler rum. På tomten finns också en lillstuga och ett växthus. Robotklipparen sköter gräsklippningen.

Här är det bara att flytta in - alla stora renoveringar är redan gjorda! Bergvärmen ger mycket låga driftkostnader, kommunalt vatten och anslutningsavgiften för kommunalt avlopp är redan betald.
Välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tidaholm

Kontakta mäklaren

Anna-Lena Nyström

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tidaholm
Mäklare Anna-Lena Nyström, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tidaholm
070-320 68 06