Hölkemåla 4

Tingsryds kommun Se på karta

850 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
90 m²
Tomtarea
1 505 m²
Byggår
1920
Driftkostnad
16 094 kr/år

Har du tröttnat på storstadsliv och stress? Är du inte en "people person" och föredrar en smula avskildhet där det är större chans att stöta på älg, rådjur eller småvilt än en granne? Eller är det dags för nästa steg i livet där ni önskar de små ett liv på landet i naturskönt område?

I Hölkemåla finner vi en trevlig 20-talsvilla, med avskilt läge och endast ett fåtal grannar, på lättskött tomt med ladugård och verkstad som omgärdas av delvis öppna marker och flertalet småsjöar. Förutom charmiga pardörrar, mindre gavelfönster och inglasad veranda erbjuder bostadshuset ett ljust kök med med vedspis och retrotouch, stort och luftigt vardagsrum som kan ge plats åt hela släkten vid större tillställningar. Här finns även en braskamin att mysa framför med en kopp choklad efter en kylig höstpromenad och svampjakt eller snöbollskrig och snögubbebyggande med barnen en krispig vinterdag. På ovanvåningen finns bland annat inbyggda garderober och två sovrum varav ett större som med fördel kan göras om till två rum för den växande familjen.

På tomten finns verkstad samt ladugård om 80 kvm som kan behöva lite kärlek men med goda förvaringsmöjligheter för den med skrymmande fritidsintressen. I närområdet finns det stora möjligheter till bad, fiske och friluftsliv och i närliggande Ryd finns för- och grundskola, mataffär och bank. Ca 30 minuter bort i Tingsryd och Karlshamn finns gymnasieskolor och fler bekvämligheter.

Fastigheten är förbesiktigad och ni finner protokoll under dokument. Tillträde efter överenskommelse.

Välkommen att kontakta oss för visning!

Läs mer hos mäklaren

Kontakta mäklaren

Jørgen Johansen

Egendomsbyrån AB
Mäklare Jørgen Johansen, Egendomsbyrån AB
+4647710000

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.