Lerskärsvägen 30

Tjuvkil, Kungälv Se på karta

5 500 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
158 m²
Tomtarea
1 667 m²
Byggår
2014
Driftkostnad
31 512 kr/år

En representativ villa, nybyggd 2014, med underbar och hemtrevlig atmosfär. Fina materialval harmoniserar väl i lyxigt utförande med bland annat ett stort kök som inbjuder till matlagning och umgänge. Den öppna planlösningen innefattar även ett härligt vardagsrum med stora fönsterpartier ut mot altanen samt en värmande kamin. Badrummen, ett på varje plan, är påkostade i sitt utförande med klinker och kakel. Det ena erbjuder dusch och det andra värmande bad och dusch. Två fina och luftiga sovrum finns på övre plan men huset har potential till ännu fler sovrum om man önskar. I dag är de två gästbodarna fina komplement för övernattande vänner. Härliga uteplatser i form av altan, stenlagda ytor, balkong och uterum gör det enkelt att följa solens strålar och väder och vind. Låga driftkostander samt befriad från fastighetsskatt till 2029. Gott om uppställningsplatser i anslutning till huset och fina ytor för exempelvis en framtida carport?

Här bor man med vacker natur i rofylld miljö och havet som granne. Kusten är fantastiskt och havet salt och friskt. Här erbjuds bad från både bryggor, klippor och stränder. Eventuell chans till båtplats i andra hand vid Tjuvkils huvud. Med båt är man snart ute på öppet hav och pärlor så som Marstrand eller Åstol ligger inom kort avstånd. Många fina promenadstråk genom området i blandad bebyggelse med både små och stora hus, fritids- och permanentboenden. Gemenskapen är god där midsommarfirandet är en stor höjdpunkt och mycket uppskattat. Här är lika vackert klara höstdagar, med stilla vatten och ett magiskt landskap som sprakar i färg. Cykeltur till charmiga Tjuvkils huvud där det erbjuds seglarskola simskola och båthamn.

Närheten till Göteborg, enbart 40 minuter med bil, ger fina pendlingsmöjligheter. Buss till/från Göteborg går från stora vägen och busshållplats nås inom 1 km från huset

Välkommen att höra av er för mer information samt boka er för visning för att se er omkring i vackra Tjuvkil.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Kungälv