Trädgårdsvägen 41

Töjnan, Sollentuna kommun Se på karta

4 995 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
126 m²
Tomtarea
226 m²
Byggår
1972
Driftkostnad
27 000 kr/år

Välkommen till detta gavelradhus i populära Töjnan med ett av området bästa lägen. Fritt läge utan hus varken framför och bakom vilket ger en mer privat och luftig känsla. Lättskött boende med kök och vardagsrum på entréplan. Fyra sovrum, ett badrum och ett wc, gott om förvaring, garageplats och möjlighet till att bygga på huset för ytterligare en våning.

När du kliver in på tomten möts du av en välkomnande farstukvist och mysig framsida med plats för sittgrupp. Här finns även bostadens varmbonade förråd.

Innanför ytterdörren finns en möblerbar hall med gott om plats för avhängning av ytterkläder och skor samt ett förråd under trappan. På golvet ligger ett praktiskt klinkergolv med värmeslingor under. I hallen finns även entréplanets wc. Rymligt kök med matplats för 4-6 personer. Det finns gott om arbetsyta och förvaringsskåp. Från köket har du access till tvättstugan. Vardagsrummet är ett ljust och luftigt rum som har plats för både stor soffgrupp samt matsalsbord. Från vardagsrummet når du husets baksida. Här finns en trädäckad yta där det finns möjlighet att både sitta under tak samt under bar himmel. På baksidan finns det även gräsmatta, uppväxta planteringar och plommonträd. En härlig miljö att njuta av och i söderläge.

Övre planet rymmer hela fyra sovrum varpå två av sovrummen har utgång till i balkongen med fin utsikt. Vidare finns en möblerbar hall samt ett badrum.

Töjnan är ett välbevarat radhusområde med gemensamma lekparker och grönområden med promenadstråk i naturen och utegym. Området är mycket barnvänligt och här finns allt ni behöver i form av närhet till fotbollsplan, kollektivtrafik och barnomsorg. Varför inte ta en cykelfärd med hela familjen till 4h gårdarna eller kanske till vackra Edsviken för en dopp. Området erbjuder närhet till natur samtidigt som området är centralt belägen med ca 15 minuters promenadavstånd till Sollentuna centrum.

Läs mer hos mäklaren
Svenska Mäklarhuset Täby

Kontakta mäklaren

Rikard Sölling

Svenska Mäklarhuset Täby
Mäklare Rikard Sölling, Svenska Mäklarhuset Täby
0706-45 25 84

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.