Kolargränd 6

Tomaslunden, Vetlanda kommun Se på karta

1 750 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
95 m²
Biarea
95 m²
Tomtarea
904 m²
Byggår
1967
Driftkostnad
30 000 kr/år

Varmt välkommen till Kolargränd 6 i Plantskolan, även Tomaslunden kallat, och denna välplanerade 1-plansvilla med källare. Huset inrymmer bland annat tre sovrum, ett rymligt vardagsrum med utgång till den fina och insynsskyddade altanen, arbetskök med snickerier i ek och en matplats med utgång till altanen. I källaren finns en mysig gillestuga där man kan njuta av den sprakande brasan i öppna spisen, flertalet förråd och ett praktiskt hobbyrum.

När man stegar runt i den vackra trädgården märker man tydligt att det är en kunnig trädgårdsarkitekt som har anlagt såväl blommor, buskar som träd. Man möts bland annat av flertalet äppelträd och perenna växter som man vanligtvis inte upplever i en villaträdgård. Vid varje äppelträd finns bland annat en liten skylt där namnet på respektive träd finns angivet. Den fria baksidan som gränsar mot en skogsdunge ger även plats till såväl trädgårdsodlingar som lek och spring.

Här bor man fritt och trivsamt på en lugn återvändsgata och med gångavstånd till centrum, Tomaslundsskolan och mataffären, ICA Helges, som nås via gång- och cykelvägen som passerar strax bakom huset.

Välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Vetlanda

Kontakta mäklaren

Filip Ekman

Mäklarhuset Vetlanda
Mäklare Filip Ekman, Mäklarhuset Vetlanda
0383-18097
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas