Vinkelvägen 5

Torbjörntorp, Falköpings kommun Se på karta

1 725 000 kr

Budgivning pågår
Här erbjuds budgivning med BankID
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
104 m²
Biarea
104 m²
Tomtarea
992 m²
Byggår
1974
Driftkostnad
42 386 kr/år

Med bästa hörnläge på lugn återvändsgata i Torbjörntorp ligger Vinkelvägen 5, en praktisk och välunderhållen villa uppförd 1974. Ostörd trädgårdstomt med gräsytor, perenna odlingar och fruktträd, gräsmattan sköts smidigt av en robotgräsklippare (Husqvarna, 2023). Extra yta för spring och lek finns även på angränsande grönområde med bl.a. fotbollsplan, lekplats och pulkabacke.

Den välplanerade planlösningen i ett plan med källare är social med större vardagsrum och kök i entréplan. en större gillestuga i källarplan samt ett trevligt inglasat uterum i västerläge. Detta hem ger gott om plats för släkt och vänner att samlas under trevliga tillställningar! De tre sovrummen är belägna i entréplan, samtliga inrymmer gott om garderobsförvaring. Toalett/dusch i entréplan renoverades under 2013 i neutrala toner. I källarplan finns utöver gillestuga även tvättstuga, pannrum/hobbyrum, duschrum, toalett samt flera förrådsutrymmen. Vidbyggt finns garage med motordriven port och separat förråd med plats för cyklar och trädgårdsredskap. En mängd förbättringar är utförda under senare år så som nya fönster, bergvärme och anslutning till fiber. Fastigheten är förbesiktigad och försäkrad mot dolda fel, detta då säljaren tecknat "Skyddat köp".

I Torbjörntorp finns förskola, skola finns i Gudhem dit skolbuss går och i Falköping ligger Ållebergsgymnasiet. Torbjörntorp har en aktiv samhällsförening med trevliga träffar flera gånger per år samt gemensam tennisbana i samhället. Buss mellan Falköping och Skövde passerar genom Torbjörntorp vilket gör detta till ett ypperligt läge för pendling till arbete.
Välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Bostadsfoto: Johan Arntzen, Husfoto
Mäklarhuset Falköping

Kontakta mäklaren

Ronja Melker

Mäklarhuset Falköping
Mäklare Ronja Melker, Mäklarhuset Falköping
0709721429