Rombäck 573

Torpshammar, Ånge Se på karta

595 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
134 m²
Biarea
10 m²
Tomtarea
2 050 m²
Byggår
1915
Driftkostnad
25 247 kr/år

Nu finns chansen att bli ägare till en rejäl och fint belägen familjevilla i Rombäck, strax utanför Fränsta.

Här möts Du av en rymlig hall, precis så som det ska vara när man kommer hem. Fortsätter Du in i huset så möts du av ett lantkök med gott om förvaring och bra arbetsytor, i anslutning till köket finns även ett stort skafferi. I det väl tilltagna vardagsrummet finner Du en kakelugn som bidrar till en hemtrvlig känsla. I dagsläget finns det 3 sovrum och ett kontor i huset. Den oinredda delen på övre plan kan med fantasins hjälp bli ytterligare ett rum efter egna behov. Saker Jag kan tänka mig skulle göra sig bra där är, masterbedroom, badrum, sovrum, tv-rum, lekrum.... Säljaren lämnar ca 15 m³ ved vid försäljningen.

På fastigheten finns både kallförråd, jordkällare och "smedja".

Med lite tid och en gnutta kärlek finns här alla förutsättningar att skapa en fantastisk villa med närhet till naturen, vattendrag och alldaglig service.

Här är lätt att trivas då du bor lantligt beläget, men ändå med närhet till all vardaglig service i både Fränsta, Torpshammar, Ånge och ungefär en timme till Sundsvall.
Inom 5 minuters bilfärd når du den populära badplatsen Backetjärn med bl.a. härlig sandstrand, camping, höghöjdsbana samt möjlighet till kanotuthyrning.
Är du dessutom äventyrslysten finner du Boda Borg ytterligare några minuter bort.

Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Sundsvall

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.