Dalstorpsvägen 10

Torsbo, Ulricehamn Se på karta

595 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
102 m²
Biarea
7 m²
Tomtarea
1 237 m²
Byggår
1934
Driftkostnad
38 100 kr/år

Nu finns chansen att förvärva denna villa med 1930-tals charm och stor potential! Huset har tidsenligt mansardtak, stora vackra träfönster med bågad spröjs och vita spegeldörrar. Runtom finns en härlig trädgård med berså för sommarens grillkvällar, altan på husets framsida och förvaring i större förråd på baksidan. Tomten nås genom grinden i det vitmålade staketet mot vägen och på den grusade uppfarten finns plats för flera bilar.

Stig in genom dörren från uppfarten och nå den gemytliga farstun med pärlspontspanel i grå kulör. Möts av det ljusa Länghems köket med ekparkett som renoverades 2018. Här sällskapas vita släta luckor och vitt kakel med ugn och fläkt i rostfritt. I sovrummet beläget mot husets baksida kan du finna ro med utsikt mot trädgården. I vardagsrummet finns plats för tv-möbel och soffgrupp om så önskas och härifrån når du altanen utanför. Ovanvåningen erbjuder allrum och två sovrum med ekparkett, badrum som helrenoverats 2018 och smidig förvaring i sidovind. I källaren, under del av huset, finns pannrum med pelletsbrännare, varmvattenberedare, tvättmaskin och torktumlare. Även matkällare med frysbox.

Villan är belägen i byn Torsbo mellan Dalstorp och Gällstad vilket erbjuder närhet till både dagligvarubutiker, restauranger och shopping som nås på bara 5 minuter med bil. I byn finns välkända Torsbo handel med allt för jakt-och friluftsliv samt närhet till en lekplats för de små.
Här bor du nära naturen med lantlig känsla, utan att för den saken skull ha långt till utbudet i staden.
Beläget i bra pendlingsläge till Ulricehamn som nås på omkring 25 minuter.

Välkommen att boka dig på visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ulricehamn