Lysbojsvägen 8B

Torslanda - Hällsvik, Göteborg Se på karta

6 495 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
162 m²
Tomtarea
638 m²
Byggår
2016
Driftkostnad
16 785 kr/år
Antal besök
7 961
Dagar på Hemnet
14

Välkomna till Lysbojsvägen 8B och populära Hällsvik! Här bor ni med gångavstånd till både havet och skola - perfekt för barnfamiljen. Villan byggdes 2016, ger er väldigt driftskostnader och erbjuder er stora sällskapsytor invändigt, möjlighet till många sovrum och en härlig utomhusmiljö med en lättskött trädgård där ni har uteplatser i soliga lägen, plana gräsytor för barnens lek och parkeringsytor för bilarna.

Entréplanet är socialt uppbyggt med kök, matplats och vardagsrum i en öppen planlösning. Ni har dessutom en välkomnande hall, två bra sovrum, ett badrum med dusch i utförande med kakelimitation på väggarna och våtrumsmatta på golvet och en praktisk tvättstuga med groventré. Med utgång från vardagsrummet kommer ni till ena altanen som sträcker sig längs med fasaden på husets framsida. Altanen ligger i söderläge med sol från tidig morgon till eftermiddag. Kvällssolen kan ni istället njuta av på den insynsskyddade altanen som ni har intill entrén på husets baksida.

Ni har stora ytor på övre plan med ett väl tilltaget allrum som ni enkelt kan dela av för att skapa ytterligare två sovrum om behovet finns. I övrigt finns ett sovrum på övre plan samt ett oinrett utrymme där det är förberett för att bli ett badrum. Här kan ni själva sätta er prägel och bygga upp det badrum ni önskar!

Ni är varmt välkomna att redan idag anmäla ert intresse för att inte missa denna fina villa!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Torslanda