Tullsåkravägen 7

Träne, Kristianstads kommun Se på karta

795 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
96 m²
Biarea
48 m²
Tomtarea
1 441 m²
Byggår
1947
Driftkostnad
60 779 kr/år

Letar du efter ett projekt att utforma till ditt drömboende, på lantligt läge med närhet till både Kristianstad och Tollarp? Då kan du sluta leta!
Cirka 20 minuter utanför Kristianstad finner vi detta 40-talshus i lugna och gemytliga Träne. Huset är fördelat i 1,5 plan med källare. Tomten är generös till sin storlek, väl insynskyddad och erbjuder såväl odlingsmöjligheter i form av blommor och grönsaker som att skörda frukterna från de befintliga fruktträden. Här finns gott om plats för både barn och djur att sträcka ut benen på! På fastigheten står även ett äldre garage som idag används som ett större förråd samt en vedbod.

Intill bostadshuset och köksingången finns ett tillbyggt uterum som med fördel kan nyttjas till olika ändamål under årets alla säsonger.
Entréplanet erbjuder den sociala delen med hall, rymligt kök, strax intill matsal med braskamin, tv-rum och ytterligare en entré med hall på husets framsida. Trappan ned vid köket tar oss till källaren där pannrum, förråd, tvättrum och en liten verkstad finns. Trappan upp vid huvudentrén tar oss till husets privata del. 2 sovrum, ett litet allrum samt badrum finns på detta våningsplan. Bostaden erbjuder många tidstypiska attribut som till exempel brädgolv, originalkök och smala smidesräcken. Attribut som kan återfå sin fulla charm med nästa ägares hjälp!

Besiktningsprotokoll finns att tillgå hos mäklaren. Fastigheten säljs med friskrivningsklausul.

Varmt välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Åhus & Kristianstad

Kontakta mäklaren

Ninnie Kronvall

Mäklarhuset Åhus & Kristianstad
Mäklare Ninnie Kronvall, Mäklarhuset Åhus & Kristianstad
0709880079

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas