Nyproduktion

Branta backen 30 A

Trångsund, Huddinge kommun Se på karta

7 995 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
149 m²
Tomtarea
494 m²
Byggår
2023
Driftkostnad
22 100 kr/år
Antal besök
1 523
Nyproduktion

Vill du bo i din drömvilla och samtidigt ha nära till det mesta? Söker du en villa utöver det vanliga? Med ett lugnt läge, på liten villagata uppförs nu en villa med hög standard och helt klar för inflyttning. Här bor du i ett attraktivt område med låga driftskostnader tack vare vattenburen golvvärme. Tomten är projekterad av BoCenter Byggtjänst AB, med fritt husval! Kostnadsfri byggvägledning med BoCenter Byggtjänst:

https://www.bocenterbyggtjanst.se/wp-content/uploads/BoCenter_2_Final_fix_klarmp4-1.mp4 (klistra in denna länk i din web läsare)

Ett stilrent sluttningshus med en planlösning som är både representativ och hemtrevlig. Du har möjlighet till 3-4 rejäla sovrum.

Entrén är stor och funktionell med en centralt placerad trappa och öppenhet till dom sociala ytorna. På entrévåningen finns ett väl tilltaget och lättmöblerat sovrum samt en wc/dusch. Öppen och social planlösning med kök, matplats och vardagsrum i ett med fin utsikt översjön Drevviken. På nedre planet finner du ytterligare två sovrum, stort allrum samt badrum och tvättstuga.

Bilderna är illustrationer och att avvikelser mot slutresultatet kan förekomma.

Tomten är på 494 kvm och ligger högt upp på en lugn gata. Tomten är ljuvlig med fina platser och möjligheter för alla i familjen. Tack vare det fina läget finns det alltid sol någonstans på tomten.

Branta backen 30A har ett trevligt och barnvänligt läge. Stortorp är ett attraktivt villaområde där man bor nära både badsjö, härliga strövområden och bra bussförbindelser. Samtidigt är det endast ca 15 minuter med bil till city. Pendeltåg finns Farsta Strand och Trångsund. Det är promenadavstånd till förskolor och grundskolor. Dessutom finns det flera idrottsföreningar.

Om du kan se vad det kostar att bygga ett hus på den tomt du vill köpa, blir det enklare för dig att förstå om du kan och vill vara med i affären. Dom på BoCenter har ett lika självklart som tydligt koncept: Redan innan du köper tomten får du full koll på vad kostnaden för ett färdigt hus kommer att bli på just den här tomten. Enklare beslut för dig & banken.

BoCenter:
Med vårt underlag kan du jämföra tomten med andra bebyggda tomter. Du kan lätt byta husexemplet i kalkylen mot ett valfritt hus som passar dina behov och ekonomiska förutsättningar. Underlaget gör det enklare för din bank att besluta om finansiering och för dig att besluta om köp.

Ställ alla frågor och få alla svar
Potentiella köpare har alltid många frågor om både tomten och ett framtida husbygge. Vi tar hand om alla dina frågor och utbildar dig i hur husbyggen går till och hur du undviker risker.

Läs mer om bostaden
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Huddinge

Kontakt

Mikael Öberg

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Huddinge
Mäklare Mikael Öberg, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Huddinge
0733-54 01 94