Torskvägen 6

Träslövsläge, Varberg Se på karta

5 900 000 kr

6 495 000 kr -9%
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
141 m²
Biarea
86 m²
Tomtarea
1 939 m²
Byggår
1938
Driftkostnad
43 980 kr/år

Välkomna till ett enastående läge alldeles i närheten av havet! Huset är beläget högt i området, på en uppvuxen och lummig trädgårdstomt som är nästan 2 000 kvm. Norr om fastigheten är det fritt utan bebyggelse och Kagabäckens vackra sandstrand ligger strax nedanför huset.

Bostadsbyggnaden är i ett äldre men välvårdat skick. Från husets alla rum med söderläge är det vackra vyer över både hav och natur. Vardagsrummet är en av husets verkliga höjdpunkter med ett riktigt generöst ljusinsläpp från stora fönster och slående utsikt mot havet. I den andra änden av huset har man byggt till en egen kajuta med sky-light, notat golv och diverse nautisk inredning. Detta var en livsdröm som förverkligades. I källarplan, under kajutan, finns ett utrymme som skulle kunna vara en potentiell lägenhet där det idag är ett rum med toalett, pentry och egen ingång från trädgården.

Det gamla fiskeläget Träslövsläge ligger knappt sju kilometer söder om Varberg. Havet finns nära oavsett var i "Läjet" man bor. Så det är lätt att hoppa i för ett bad, surfa eller åka ut och fiska. Här finns en av Sveriges finaste småbåtshamnar och en fiskeflotta som är i full gång. I Läjet finns många trevliga ställen som exempelvis fiskbutik, kräftvagn, glasscafé Tre Toppar och restaurangen Joels Brygga.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Varberg

Visningstider

  • 6
    jun
    Lör 6 jun kl. 11:00–12:00
    Bokad visning vänligen ring eller mejla mäklaren
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.