Stockvägen 32

Treabackarna, Säffle kommun Se på karta

1 700 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
184 m²
Biarea
86 m²
Tomtarea
890 m²
Byggår
1978
Driftkostnad
63 696 kr/år

Se hit! Nu ges chansen att förvärva en rymlig familjevilla med adress Stockvägen 32 på Treabackarna i Säffle. Lugnt, välskött villaområde på lågtrafikerad gata med fin lekpark alldeles i närheten. Behagligt promenadavstånd till centrum via en cykel -/gångväg och tillgång till ett stort skogsområde alldeles intill tomten. Här finns fina vandringsleder samt elljusspår att tillgå.

Huset, som är uppfört 1978 utgörs av en rymlig 1-plans souterrängvilla om 184 kvadratmeter boyta + 86 biyta med kallgarage, asfalterad uppfart och en trivsam bakgård. Här välkomnas man in i ett välplanerat hus som erbjuder fem rum och kök varav fyra är sovrum och ett kombinerat vardagsrum/matsal med öppen planlösning till köket. Köket har en praktisk köksö och utgång till det isolerade uterummet via 3-glas skjutdörrar som byggts till under 2015. Under uterummet finns även ett isolerat förråd med egen ingång från baksidan som byggts till i samband med uterummet.

Från entréhallen nås källarvåningen via trappa, här finns flera praktiska utrymmen i form av tvättstuga, förråd, pannrum och utgång till uteplats i markplan mot baksidan från källarens sovrum samt gillestugan. Vidare erbjuds helkaklat duschrum renoverat 2020, Bastu med tillhörande relaxavdelning samt en gillestuga. Bostaden har en Kombipanna för uppvärmning som drivs av vedeldning alternativt elpatron. Fiber är installerat!

Varmt välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Grums

Kontakta mäklaren

Anton Rönning

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Grums
Mäklare Anton Rönning, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Grums
070-713 53 10

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.