Mellangatan 17

Trekanten, Kalmar Se på karta

1 995 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
103 m²
Biarea
70 m²
Tomtarea
5 335 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1969
Energiklass
D
Driftkostnad
30 098 kr/år
Antal besök
1 588
Dagar på Hemnet
1

Varmt välkomna till Trekanten och Mellangatan 17. En mycket trevlig familjevilla som varit i familjens ägor sedan begynnelsen.

Villan har en boyta på 103 kvadrat och källarplanet är lika stort, lägg därtill dubbelgaraget så har ni mycket ytor att utnyttja.

ENTRÈPLAN
Hallen är rymlig och här finns gott om plats för ytterkläder och skor. Här finns tre bra sovrum och ett komplett badrum, praktiskt och lättarbetat kök med mycket förvaring som ligger i anslutning till det stora vardagsrummet. Från vardagsrummet når man utgången till altanen i trä som ligger i perfekt söderläge med sol hela dagen. Tomten är insynsskyddad med hög granhäck och på tomten finns rabatter och träd. Här får man enkelt plats med såväl fotbollsmålen som studsmattan! Utanför häcken finns ytterligare en fastighet som ingår i köpet. Denna är idag trädbevuxen och man fri att odla vad man vill, tomten får dock inte bebyggas. I den fastigheten ingår även en fiskerätt i Ljungbyån och dokumentation kring detta kommer att tillhandahållas på visningen.

KÄLLARPLAN
I källaren har vi en mysig gillestuga, perfekt som tv-rum eller vardagsrum till ungdomarna. Här finns en eldstad med insats som värmer gott under hösten och vinterns kalla månader. I källaren finner vi en större tvättstuga, dusch och WC. Hobbyrum finns det också för den som har intressen eller varför inte ett pingisrum till barnen? Från hobbyrummet når man också det praktiska dubbelgaraget.

Bergvärmen finns installerad sedan 2016 vilket har frigjort ytor i det gamla pannrummet. Villan är väl omhändertagen och underhåll har skett löpande. På Mellangatan 17 bor man bra med närheten till såväl skola, mataffär och bra kommunikationer in till Kalmars stadskärna.

Varmt välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Kalmar

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
  • 23
    maj
    Sön 23 maj kl. 12:00–13:00
    Max 3 personer/sällskap. Vänligen anmäl er till visningen!
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.