Fiskaregatan 7

Trelleborg, Trelleborgs kommun Se på karta

10 700 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
200 m²
Biarea
30 m²
Tomtarea
635 m²
Byggår
2010
Driftkostnad
75 500 kr/år

Mycket gediget hus på direkt frontläge vid Östra stranden i Trelleborg. Stranden sträcker sig 3 km från Trelleborg via Dalabadet bort till Gislövs läge och det är en få förunnat att ha tomt som ligger i direktkontakt med kustremsan. Villan, från 2010, är upp förd i 1 1/2 plan och har naturligtvis svårslagen utsikt från båda våningsplanen som förstärkts ytterligare tack vare trädäck på bottenplan och en rejäl balkong en trappa upp. Välbyggt, lättskött hus och en tomt som inte kräver särskilt mycket av ägaren borgar för ett härligt kustliv under många år framöver.

Längst ner på Fiskaregatan, som är återvändsgata, ligger det relativt nybyggda huset tillsammans med flera äldre fiskarlängor och varierad bebyggelse. Området är luftigt och har många öppna grönytor men det är den vita sandstranden och djupt blå Östersjön som först drar uppmärksamheten till sig. Huset ligger beläget på fastigheten Strandpiparen 1 men i köpet ingår även Öster Jär 1:194 vilket innebär att marken sträcker sig ut över sandstranden. Gaveln mot havet pekar rakt ut i syd-sydvästlig riktning och skapar en enorm havs-vy i 180 graders vinkel. Huset nås från gatan via trevlig stenläggning och entrén öppnar upp med rymlig hall. Bostaden har kök och allrum i öppen planlösning. Fönster mot både gatan och havet ger fint ljusflöde i de sociala ytorna. Det U-formade köket har en vacker sval beige nyans och har uppdaterats med nya vitvaror 2022, praktiskt avskilt men med full kontakt med övriga rummet. Intill finns matplats och allrummet fortsätter sedan med sittgrupp. Här finns även förråd som fungerar utmärkt som skafferi eller annan förvaring. Den öppna planlösningen binds samman med uteplatsen via hel-glasad dörr och trädäcket som ligger på samma höjd är lättillgängligt. En del av uteplatsen är taköverbyggd och i övrigt är det öppet mot klarblå himmel. Plats för flera möblemang och i förlängningen ligger även ett inbjudande bubbelbad och gräsyta. Tillbaka i huset finner vi ett sovrum på bottenplan och badrum med både dusch och bad. I närheten finns även rum för klädvård med tvättmaskin och torktumlare samt anslutning till garaget.

Via den vackra trappan upp nås andra planet som även det har ett allrum av stora mått. Flera takfönster ger ateljékaraktär och skjutpartiet från Hajom skapar en sömlös koppling till den Östersjökantade balkongen som för tankarna till en kommandobrygga. Allrummet har gott om plats för soffa och fåtöljer. Invid allrummet finns stor klädkammare och vidare fortsätter planlösningen med två sovrum med mycket rymliga ytor. Båda dessa kan delas in i mindre rum så det finns möjlighet till hela fyra sovrum på ovanvåningen för den som önskar. Sovrummen har precis som resten av ovanvåningen fin charm med takhöjd som öppnar upp mot nock och synliga hanbjälkar. Intill ligger även badrum med dusch.

Avslutningsvis bör nämnas att bostadsdelen är ansluten till isolerat garage med laddstation för elbil. Garaget nås från bostaden samt utifrån via port eller groventré. Kommunikationerna från Trelleborg är superba med E6an direkt från staden mot övriga Sverige, Köpenhamn och dess resvägar mot kontinenten. Det finns sen ett par år även tåg mot Malmö/Köpenhamn från Trelleborgs station som ligger 10 cykelminuter från bostaden.

Varmt välkomna till Skånes sydkust!

Läs mer hos mäklaren
Skeppsholmen Sotheby's International Realty

Kontakta mäklaren

Markus Hultman

Skeppsholmen Sotheby's International Realty
Mäklare Markus Hultman, Skeppsholmen Sotheby's International Realty
0739828004