Höglidsvägen 17C

Trollbäcken, Tyresö kommun Se på karta

5 995 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
135 m²
Biarea
10 m²
Tomtarea
909 m²
Byggår
1928
Driftkostnad
42 500 kr/år

Familjeidyll med sekelskiftscharm!
Nu har du chansen att köpa denna charmiga och väldisponerade villa i idylliska och familjevänliga Trollbäcken: ett hus som kännetecknas av charm, hemtrevnad och som är väl underhållet. Här finns vidare flertalet fina detaljer bl.a ett vardagsrum med öppet upp till nock och takbjälkar, fina furugolv, blyinfattade fönster och öppen spis med kamin och nisch för ved bredvid.
Ett idylliskt boende på en lugn gata inte långt ifrån Trollbäckens centrum där du finner skolor, förskolor, bra kommunikationer och ett trivsamt affärscentrum.

- Genomgående mycket bra skick, väl omhändertaget av sina ägare
- Inglasat uterum samt balkong
- Högt läge med många soltimmar
- Utmärkt beläget med Trollbäcken centrum, skolor, natur, bad, bussar samt idrott på korta avstånd
- Populärt och familjevänligt område

Huset erbjuder tre sovrum av bra storlek, stort helkaklat badrum samt ytterligare toalett, allrum, vardagsrum och bra umgängesytor både inne som ute med stort kök med plats för många och både balkong i högt sydvästläge och härligt uterum därtill.

Inne är husets hjärta övre plan med ett kök som gjort för matlagning samt många gäster. Köket, av klassiskt snitt i vitt, har allt man kan önska i form av goda förvaringsytor, arbetsytor och bra med plats för hemmakocken. Här hänger du gärna med både familj och gäster antingen i köket eller i det inglasade uterummet som nyttjas stora delar av året. Soliga dagar erbjuder balkongen bra ytor. Vidare finns det på detta plan ett allrum med trivsam kamin, vardagsrum med härlig takhöjd och fin utsikt över området, gästtoalett samt husets tre sovrum av varav de två större med goda förvaringsytor i garderober bakom skjutdörrspartier.

Entréplan inrymmer rymlig hall, ett badrum med både dusch, badkar samt tvättavdelning och ett mindre hobbyrum/verkstad.

Huset är beläget på tomt med högt, fritt och soligt läge.
Grusad infart med plats för flertalet bilar.

Närområdet är gemytligt och passar sig utmärkt för både äldre som yngre. På korta avstånd finns goda kommunikationer, skolor, bad, naturområden (Tyresta Nationalpark), promenadstråk, idrottsanläggningar, dagligvaruhandel samt Trollbäcken Centrum . I Trollbäckens centrum finns diverse butiker och flertalet restauranger med olika smakinriktning. Vår fina Fornuddspark har både lekparker, utegym och mysiga promenadvägar som tar oss ut mot Drevviken.
Buss till Gullmarsplan, Stockholm Central och Nacka ca: 3 minuters promenad bort.

På det stora hela ett välskött, härligt hus för familjen som bara vill flytta in och bo. Detta i ett perfekt läge där allt vardagslivet kräver finns att nå på korta avstånd.

VÄLKOMMEN HEM

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Tyresö/Älta

Kontakta mäklaren

Linda Blomberg

SkandiaMäklarna Tyresö/Älta
Mäklare Linda Blomberg, SkandiaMäklarna Tyresö/Älta
070-880 83 62

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.