Västgötens väg 21

Trummenäs, Karlskrona Se på karta

2 850 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
104 m²
Tomtarea
751 m²
Byggår
1942
Driftkostnad
27 614 kr/år

SEMESTERKÄNSLA ÅRET RUNT! För dig som letar efter ett bekvämt boende som andas semesterkänsla. Detta hem bjuder på en upptäcktsfärd i sin enkelhet där hemmet känns ombonat men ändå spännande. Här erbjuds bland annat ett rymligt vardagsrum med gott om plats för umgänge, generös takhöjd, synliga bjälkar och ljusinsläpp från två väderstreck. I centrum står den vackra eldstaden som stolt äger sin plats i rummet och det ryktas om att den en gång i tiden har fraktats hela vägen från norra Sverige. Nuvarande ägare har tagit väl hand om huset och uppdaterat det både exteriört och interiört med känsla för snickeri och hantverk. Bland annat nytt tak, renoverat badrum och nytt genomgående ekparkettgolv. Köket har en lantlig stil där man bevarat den vackra vedspisen som en fin detalj och smycke. Ta ett steg ner från köket och du befinner dig i det ljusa matrummet med direkt utgång till altan och trädgård. Här har du sol i princip hela dagen och kvällssolen ger möjligheter till många härliga utekvällar.

På nedre plan finns ett rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och direkt access till altan och trädgård. På övre plan finner du ytterligare två sovrum fördelat på två loft. Här finns det gott om utrymme när vänner och familj vill sova över, för tror oss det kommer dom att vilja göra.

Kanske söker du ett året runt boende med möjlighet till att bygga ut eller en fristad för att komma nära hav och natur.
Trummenäs är en blandning av skön sinnesro kombinerat av liv och rörelse. Ett familjevänligt område i Karlskrona kommun fullt med lekparker, grönområden och en nybyggd förskola. Här finns massor av aktiviteter, ta tex cykeln ner till padelbanan, golfbanan eller badstranden. Om du blir hungrig eller törstig finns här även en egen kvarterskrog. Kanske börjar din historia här?

Huset är besiktigat. Friköpt tomt. Varmt välkomna på visning.

Läs mer hos mäklaren

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.