Amerikavägen 1

Tuböle, Skellefteå Se på karta

3 950 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
155 m²
Biarea
30 m²
Tomtarea
1 243 m²
Byggår
1940
Driftkostnad
29 174 kr/år
Antal besök
9 130
Dagar på Hemnet
8

På Amerikavägen finner ni denna unika villa uppförd 1940 men ombyggt 1950 tal med inspiration direkt hämtat från Seattle. Varsamt renoverat med vackra och tidstypiska detaljer som ger huset en själ. Genomgående ljus villa med vackra golv och generös takhöjd. Välplanerad med fina sociala ytor och två sovrum på entréplan, samt möjlighet till ytterligare två sovrum och gott om biytor i källarplan. Villan ligger på ett uppskattat läge på Tuböle, med närhet till strandpromenad och centrala Skellefteå.

Fin hörntomt med vacker trädgård och uteplatser som fångar många av dagens soltimmar. Friliggande uterum med öppningsbara glaspartier med plats för loungegrupp och matplats. Bergvärme med ny panna 2017 ger låg driftkostnad. Bra med förvaring både inne i huset och i kallförråd ute på gården. Varmgarage samt carport. Ett hus som måste upplevas på plats. För den nya ägaren finns möjlighet att flytta in innan midsommar.

Vi värnar om din och vår trygghet. Vi delar alltid upp våra visningar så det är ett begränsat antal som besöker oss samtidigt. Vi använder munskydd och uppmanar er att medta och använda även ni. Handsprit finns alltid tillgängligt på våra visningar. Är du ändå orolig? Kontakta ansvarig mäklare så hjälper hen dig vidare. Vi vill alltid att du ska få se på intressanta objekt på ett tryggt sätt! Välkomna att anmäla er till visning.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skellefteå

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
  • 1
    mar
    Mån 1 mar kl. 17:00–18:00
    Anmälan krävs via mäklarens hemsida. Under rådande omständigheter endast bokade sällskap. Max 2 personer per sällskap.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.