Adler Salvius väg 54

Tullinge, Botkyrka Se på karta

4 795 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
105 m²
Biarea
26 m²
Tomtarea
382 m²
Byggår
1975
Driftkostnad
52 630 kr/år
Antal besök
6 485
Dagar på Hemnet
16

På Adler Salvius väg 54 i Tullinge ligger denna fina familjevilla i gavel med garage i länga och en tomt om 382 kvm. Huset är ett charmigt trähus med en totalyta om 131 kvm som är fördelat på 2-plan i souterräng. Baksidan är insynsskyddad, här bor du granne med cykelvägen och allmänning. Tomten är plan och lättskött och ligger i sydvästläge med sol från morgon till sen kväll. Huset erbjuder en stor balkong och flera altaner som gör det möjligt att följa solen strålar från morgon till kväll.

Huset är i väldigt fint skick då det löpande har genomgått renoveringar under nuvarande ägares ägande. Här erbjuds ett renoverat kök, kamin i vardagsrummet, fyra sovrum fördelat på två plan, gästtoalett, badrum, separat tvättstuga och gott om utrymme för förvaring.

I närheten av fastigheten finns skolor och förskolor för de yngre medlemmarna av familjen, självklart finns då ett tillhörande garage att tillgå för att underlätta vardagslogistiken med allt vad det innebär samt ett utomhusförråd utanför huset.
Här är det lätt att pussla ihop vardagen och att föredra kommunala medel då det är dags att åka till arbetet, i nära anslutning till huset går en direktbuss till Tullinge Centrum. Med pendeltåget tar det endast 25 minuter till man kliver av på Stockholms Central. Här bor du i ett mycket lugnt och familjärt område med nära till natur samt bekvämt avstånd till skola, förskola och kommunikationer.

Välkommen till Adler Salvius väg 54.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem