Tullstorpsvägen 57B

Tullstorp/Toftanäs, Malmö Se på karta

4 195 000 kr

Visa bud Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
128 m²
Tomtarea
868 m²

Här kommer man att flytta in i ett nyproducerat stenhus, välplanerat in i minsta detalj och med höga krav på materialval och estetik. Villan bjuder på tre sovrum och ett allrum på övre plan och det finns möjlighet att skapa ett fjärde sovrum på markplan om så önskas. Badrum finns såklart både uppe och nere. Ett modernt och öppet kök med stor köksö är en självklarhet. Den attraktiva tomten i spikrakt söderläge har en obruten solbana och ligger väldigt fint invid ängs- och åkermark som dessutom planeras som park enligt detaljplanen.

Den nybyggda Toftanässkola som ligger inom promenadavstånd slår snart upp portarna för allt från förskoleklassare till nior (https://malmo.se/Service/Utbildning-och-forskola/Grundskola/Grundskolor/Toftanasskolan.html). I övrigt finns ett otroligt fint utbud av mataffärer, snabbmatskedjor och mycket annat. Kvarnby golfklubb ligger alldeles i närheten och den vackra Bokskogen är heller inte långt borta.

Entreprenaden säljs till fast pris och själva tomten säljs till högstbjudande. Priset i annonsen avser det totala priset. OBS Klicka på "Visa info" nedan för att se alla detaljer, inklusive planlösning, betalplan och hur affären är uppbyggd. Notera att visade bud avser endast tomten.

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Näset/Vellinge