Nyproduktion

Lalatoftsvägen 5 (S30)

Tvååker, Varberg Se på karta

4 575 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
139,9 m²
Tomtarea
1 100 m²
Uteplats
Ja
Byggår
2021
Nyproduktion

Välkommen till det nya bostadsområdet Stenen i Tvååker! Här kan du uppfylla drömmen om ett högkvalitativt boende uppfört av Etikhus. I första etappen erbjuds fem villatomter med två olika hustyper att välja mellan. Detta är tillfället för dig som söker lugn och harmoni på landet i ett nybyggt hus men ändå med bekvämt avstånd till centrum.

Villorna finns i två varianter att välja mellan och passar på alla tomter; D1 som har en boyta på 126,7 kvm eller D3 som har en boyta på 139,9 kvm. Varje villa har dessutom två olika planlösningar för ovanvåningen att välja mellan. Husen levereras färdigmålade och ni väljer själv vilken av kulörerna Faluröd, Allmogegrön, Dalablå och Ockragul ni vill ha. Tomtens finplanering ingår med häckar runt tomtgräns, betongplattor vid entrén, singel på förgård samt utlagd matjord på tomten. Till husen hör även två altaner, båda med utgång från vardagsrummet.

Entréplanet har en öppen och social planlösning. Från vardagsrummet nås uteplatserna i två olika väderstreck. I köket med inredning från HTH och vitvaror från Siemens finns även köksö samt rymlig matplats. Praktisk groventré med tvättstuga samt ett helkaklat badrum med dusch. På övre planet finns bl a tre sovrum, allrum och ett helkaklat badrum med dusch.

Ett annat alternativ är att utgå det nyligen framtagna konceptet Signerat Etikhus där du som köpare själv får möjligheten att anpassa ditt huset efter dina önskemål. Här rekommenderar vi villa Signerat 3 som är en välplanerad 1,5-plansvilla med öppen planlösning i de sociala utrymmena på bottenvåningen. Fyra sovrum varav två belägna på övervåningen i anslutning till ett allrum och ett badrum. Gott om förvaring i bostadsdelen, med möjlighet till ytterligare förvaring på vinden. Se mer om Signerat information under dokument.

Läs mer om bostaden
Fastighetsbyrån Varberg