Videvägen 55

Tyresö Strand, Tyresö Karta & restider

6 495 000 kr
VillaVilla

Utsökt enplanshus i populärt område!

Önskar ni ett problemfritt boende i ett tryggt och barnvänligt område där alla vardagens praktiska delar finns på plats?
Känn er i så fall varmt välkommen till eftertraktade Tyresö Strand och Videvägen. Här erhåller ni ett utsökt enplanshus byggt år 2006 där alla de önskemål som familjen eller paret söker finns på plats.

|Fyra sovrum | Uppvärmt och isolerat dubbelgarage om 35 kvm + förrådsbyggnad om 11 kvm | Öppen och social planlösning | Påkostad trädgård med spabad, glasat uterum samt stor altan och stenlagda delar i sydväst | Utmärkt läge i Strand med kommunikationer, förskolor, skolor samt närbutik och vårdcentral på kort avstånd |

I huset möts man direkt av den slående takhöjden i nock som finns i de sociala delarna med vardagsrum och ett fullutrustat kök i öppen planlösning.
Tack vare sin rymd och planering finns enorma möjligheter för den sociala familjen att umgås och skapa minnen tillsammans. De stora fönsterpartierna emot baksidan skänker inte bara en vacker utsikt utan även läckra ljusflöden i hela huset.

Under årets varma månader öppnar ni upp till baksidan som skänker huset en extra dimension.
Här erhålls en ogenerad oas emot skogsparti där ni kan njuta av ett vackert uterum, enorm trädäckad altan eller varför inte ta ett dopp i spabadet?
Allt detta i ett suveränt solläge under hela dagen med skogens fågelkvitter som den enda musik ni behöver.
Tomten erbjuder goda ytor för spring och lek såväl som fruktträd med äpple och körsbär. Rymd finns för att bygga Attefallshus om man önskar, se tomtkarta.

Huset innehar hela fyra sovrum där tre av dessa är praktiskt belägna i den bortre delen av huset medan ett av sovrummen återfinns i anslutning till köket. I övrigt finns i huset en fullgod tvättstuga med groventré samt två badrum i modern och stilren ton där ena innehar badkar.

På husets framsida finns en läcker stenbeläggning där ett uppvärmt och helkaklat dubbelgarage om hela 35 kvm finns att tillgå. Här finns enorma möjligheter för antingen den bilintresserade eller varför inte ett hemmakontor? På stenlagd uppfart finns plats för tre övriga fordon.

Bakom garaget finns ett förråd om 11 kvm som rymmer enorma mängder förvaring samt trädgårdsredskap.

Närområdet erbjuder det bästa av två världar med upplysta motionsslingor, tennisbanor, utegym, stall samt Erstaviks naturreservat på kort avstånd.
I närheten finner ni även flertalet insjöbad, havsbad samt populära utflyktsmål som Alby friluftsområde, Tyresö Slottspark samt Tyresta Naturreservat.

Detta utan att försumma vardagens praktiska inslag med matbutik, vårdcentral samt flertalet populära förskolor som Strandpärlan, Rotviks förskola och Cassiopeja i närheten. Låg och mellanstadieskolor som Strandskolan, Tyresö Skola och Fårdala finns även det belägna på korta och trygga cykelavstånd.
Närmaste busshållplats (Strandallén) med direktbussar till Sthlm C samt Gullmarsplan avgår med tät tidtabell ett stenkast bort.

På det hela ett fantastiskt boende där alla pusselbitar sitter på plats, missa inte chansen.

VÄLKOMMEN HEM

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
139 m²
Tomtarea
1 233 m² tomt
Antal rum
5 rum
Driftkostnad
39 329 kr/år
Byggår
2006
Räkna på boendet
Visningsinformation

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Videvägen 55 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
6 495 000 kr
Driftkostnad
39 329 kr/år

Billigare och bättre boende

NYHET: Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

Statistik

1 493
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 2 dagar sedan, den 17 maj 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra villor som sålts.

Guider & Tips