Blomsterängsvägen 10

Uddevalla kommun Se på karta

5 695 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
178 m²
Biarea
50 m²
Tomtarea
1 071 m²
Byggår
2015

WOW! Söker ni efter att få bo i ett utav marknadens kanske bästa hus med perfekt planlösning och otroligt läge?
Då har jag äran att presentera detta enplanshus om 178 + 50 kvm med garage på populära Smedseröd som ni inte får missa.

Ni välkomnas in i en rymlig hall med plats för ytterkläder. Här kliver ni sedan in i husets hjärta där ni har kök, matsal och vardagsrum ihop. Här har ni högt i tak, kök från Kvik med exklusiva vitvaror samt gott om plats för hela sällskapet att hjälpas åt vid stora bjudningar. Här finner ni även ingång till tvättstuga som sedan tar er vidare till det rejäla garaget där ni har gott om plats åt förvaring, arbetsytor samt plats för två bilar.

Vidare inne i huset så finner ni ett huvudsovrum där ni har både eget badrum med dusch samt en rejäl walk-in-closet som har en praktisk planerad lösning för kläder och förvaring.
I den andra flygeln till huset finner ni ytterligare ett riktigt snyggt badrum, ett allrum och ytterligare två rejäla sovrum om hela 20 kvm st där ni dessutom finner varsin walk-in-closet - perfekt för den stora familjen!

Fastigheten är på hela 1071 kvm och ni har härlig yta för hela familjen, stora som små. Runt huset omfamnas ni utav en ca 200 kvm stor altan som är insynsskyddad samt gott om plats för att få sol hela dagen fram till kvällen.
Gräsmattan är stor och är plan och inbjuder till härliga boll och lekstunder. Intill fastigheten finns även en allmänning som förlänger känslan utav tomten.

Infarten är asfalterad och har exklusiva materialval som välkomnar era gäster.

Smedseröd som område är perfekt för er som vill bo i ett villaområde med närhet till skolor, förskolor, naturen, golfbanor, fackhandel, matbutiker och mycket mer.
Till Uddevalla centrum tar det 8 minuter med bil, till Göteborg tar det 50 minuter med bil och till Oslo tar det två timmar med bil.

Missa inte chansen att förvärva denna fantastiska familjevänliga villa, och kom till visningen där kaffe serveras på plats.
Vi ses!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uddevalla

Kontakta mäklaren

David Magnusson

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uddevalla
Mäklare David Magnusson, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uddevalla
0706364825