Knähammar 237

Uddevalla kommun Se på karta

5 995 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
180 m²
Biarea
137 m²
Tomtarea
2 272 m²
Byggår
1936
Driftkostnad
41 212 kr/år

Nu kan vi erbjuda en oerhört charmig villa på hela 180 kvm med vinterisolerat dubbelgarage, "gäststuga" och stort växthus på en familjevänlig trädgårdstomt vid Studseröd med utsikt över Saltkällefjorden vid Gullmaren. Villan omsluts av en magisk trädgård med en oas av fruktträd, bärbuskar och dess olika växter samt stora umgängesytor för hela familjen. Trädgården är ett riktigt paradis för såväl den trädgårdsintresserade som för barnfamiljen och här finns plats för egen pool.
Det stora inglasade uterummet i söder förlänger sommarkvällarna och jacuzzin på altanen inbjuder till härliga stunder för hela familjen.
Här bor man lugnt och fridfullt med havet och naturen som närmsta grannar och det är bara några minuter till bad och båtbrygga med möjlighet till egen båtplats.
Villan har en oerhörd charm med enorm potential och här är det bara att släppa lös sin fantasi och skapa sin egen drömbostad.

Villan har hela tre plan där entréplan erbjuder hall, stort badrum med såväl dusch som familjebad, kök och matrum med utgång till altanen med utsikt över Saltkällefjorden. Stort vardagsrum med braskamin och utgång till den mäktiga inglasningen och stora solaltanen i söder.
Övre plan erbjuder hela tre rum varav ett rum har en balkong med utsikt över Saltkällefjorden. Här finns även ett påbörjat badrum.
På nedre plan finns det plats och utrymme för fantasi med dess många ytor, t.ex. så har ägarna påbörjat en tvättstuga alternativt spaavdelning, m.m.

Fastigheten har generöst parkeringsutrymme för husbil/husvagn, båttrailer, släpkärra och flertalet bilar, m.m.

Villan har kontinuerligt renoverats och underhållits av ägarna, så här har man chansen att förvärva ett paradis som man kan fortsätta att inreda och designa efter egen smak.

Detta smultronställe måste upplevas live på plats!

Kontakta Jessica Nyman 0727-113300 för mera info!

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Uddevalla

Kontakta mäklaren

Jessica Nyman

HusmanHagberg Uddevalla
Mäklare Jessica Nyman, HusmanHagberg Uddevalla
072-711 33 00