Ljungvägen 5

Uddevalla kommun Se på karta

2 995 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
126 m²
Biarea
63 m²
Tomtarea
682 m²
Byggår
1955
Driftkostnad
32 080 kr/år
Antal besök
3 485
Dagar på Hemnet
27

Centralt belägen villa vid Ramneröd i barnvänligt område med insynsskyddad trädgård i västerläge. Huset är på sina 126 kvadrat fördelat på entréplan, övre plan , inredd vind samt källare vilket gör att även de större familjerna får plats.
På entréplanet möts ni av en fint bevarad äldre stil med hall, kök, toalett samt vardagsrum där ni även har utgång till den stora altanen och trädgården på baksidan. Vidare en trappa upp finner ni tre rymliga sovrum, badrum samt ett mindre allutrymme. Därifrån har ni utgång till balkong och även trappa till vinden som numera är inredd, perfekt att ha som extra sov/allutrymme eller till extra förvaring.

Källaren erbjuder gott om förvaringsmöjligheter, tvättstuga samt ett mindre rum där ni även har utgång till parkeringen. Lättskött och mysig tomt med grönytor och dubbla uteplatser så ni kan njuta av solen sent in på eftermiddagen.
Från fastigheten tar ni er snabbt ner till centrala Uddevalla och allt det har att erbjuda med matbutiker, restauranger, shopping, nöje och allmän service. Ni har också gångavstånd till skoloroch busshållplats som snabbt tar er vidare om ni åker kollektivt.

Välkomna att anmäla intresse!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uddevalla

Kontakta mäklaren

Rickard Rönnberg

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uddevalla
Mäklare Rickard Rönnberg, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uddevalla
0723-11 19 62

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.