Tväråstugan 309

Ullådalen, Åre Karta & restider

14 800 000 kr
VillaVilla

Tväråstugan är en av Åres häftigaste platser - 1 km ut i Ullådalen i den lätta björkskogen vid Åreskutans västra fot ligger denna genuina gårdsbild med en huvudbyggnad, två stora bostadshärbren, en dusch/tvätt byggnad, bastubyggnad och några förvaringsbyggnader. Det finns el indraget, vilket är över förväntan med fastighetens placering.

Men, man har inte stannat där - Ägarna har borrat för bergvärme och dessutom finns en egen borrad brunn för vatten. Vi pratar ett exklusivt restaurangkök från HTH i modellen Next med spis från Lohberger, extra bred (900mm) induktionshäll från Neff och i övrigt kvalitativa vitvaror från Miele och Siemens.

Detta är något för dig som söker ett absolut helt unikt ställe i fjällvärlden med bästa förutsättningar för avkoppling i ett lugnt och privat läge. Förutom att Ullådalen erbjuder oändligt med fantastisk turåkning och längdspår så finns det också familjevänlig alpin skidåkning med busiga skogsspår för de mindre och trivsam piståkning.

Ägaren har idag ett godkänt bygglov för utbyggnad av huset med ett övre plan som skapar flera nya sovrum och ytterligare ett badrum. Se bygglovshandlingar under "Bostadsfakta".

Försäljning sker som fastighet och ej i bolagsform.

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Vinterbonat fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
105 m²
Biarea
100 m²
Tomtarea
7 017 m² tomt
Antal rum
5 rum
Driftkostnad
94 520 kr/år
Byggår
1946
Räkna på boendet

Kontakta mäklaren

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Tväråstugan 309 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
14 800 000 kr
Driftkostnad
94 520 kr/år

Billigare och bättre boende

Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

8 630
besök på Hemnet
Objektet publicerades för 13 dagar sedan, den 10 september 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Prisutveckling

illustration_step9
Är du nyfiken på att veta mer om området?

Guider & Tips

}