Avenboksgatan 3

Ulricehamn, Ulricehamn Se på karta

3 975 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
140 m²
Biarea
33 m²
Tomtarea
967 m²
Byggår
2016
Energiklass
B
Driftkostnad
33 807 kr/år
Antal besök
3 432
Dagar på Hemnet
4

Nu kan din dröm om ett hem i ett av Ulricehamns nyaste bostadsområden bli sann! Vi har det sanna nöjet att presentera denna välplanerade villa i ett våningsplan, belägen på en hörntomt intill ett lummigt skogsparti. Det här är ett hem som erbjuder smakfulla materialval i modern tappning och där den genomtänkta, sociala planlösningen står i fokus. Huset är uppbyggt så att barnens del med sovrum, badrum och ett allrum återfinns i ena delen - medan master bedroom, badrum och tvättstuga med groventré återfinns i andra. I mitten av huset kan hela familjen samlas och umgås i köket och vardagsrummet som ligger i en öppen sektion med högt i tak och ett fantastiskt ljusflöde genom stora glaspartier i flera väderstreck.

Huset har ett modernt och effektivt uppvärmningssystem i form av en frånluftsvärmepump och vattenburen golvvärme i hela huset, inklusive det vidbyggda garaget. Det mekaniska ventilationssystemet bidrar till en god inomhusmiljö och fiber finns självklart indraget i fastigheten. Det finns goda förvaringsmöjligheter både i garaget och det bakomliggande förrådet. En stor, härlig trallsatt altan sträcker sig runt huset och bjuder in till härliga stunder i kvällssolen. Bostaden är Varudeklarerad, vilket innebär att säljaren har tecknat en försäkring via Anticimex som dels innebär att bostadsbyggnaden är besiktigad inför försäljningen. Utifrån den genomförda besiktningen försäkras bostadsbyggnadens skick och lämnar således ett starkt skydd för såväl säljare som köpare.

Stadsskogen är ett lugnt, naturnära område som ligger högt och fritt i övre delen av Ulricehamn. Här samsas blandad bebyggelse i ett helt nybyggt bostadsområde som tilltalar alla åldrar. Här kan barnen tryggt och säkert gå eller cykla till sina vänner och leka fritt i området. Stadsskogen erbjuder direkt närhet till friluftsliv med motionsspår och vandringsleder samt sportanläggningarna på Lassalyckan, som nu har utökats med ett nytt gym, sportbutik och padelcenter. I närheten av Stadsskogen finns även all tänkbar vardaglig service som skola, förskola och mataffär. Det är smidigt pendlingsavstånd till större städer som Borås, Göteborg och Jönköping. Välkommen att anmäla ditt intresse!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Ulricehamn

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
 • 5
  mar
  Fre 5 mar kl. 15:30–16:30
  Välkommen att anmäla dig till visningen! I dessa tider är det tyvärr inte möjligt att vara fler än två personer per sällskap.
 • 8
  mar
  Mån 8 mar kl. 16:00–17:00
  Välkommen att anmäla dig till visningen! I dessa tider är det tyvärr inte möjligt att vara fler än två personer per sällskap.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.