Ekparken Hus 31

Ultuna, Uppsala Karta & restider

5 295 000 kr
VillaVilla Nyproduktion 

Välkommen till ett naturnära men samtidigt ett stadsnära område. Husen ligger lugnt och skyddat på återvändsgata där flertalet av husen är belägna intill parkmiljö. Området Ekparken ligger lägst norrut och närmast city samt är omringat med trädrader och parkmiljö, vilket ger en ombonad känsla. Perfekt område för barnfamiljen där barnen kan springa fritt och leka eller för dig som bara vill ha ett bekvämt och bekymmersfritt boende. I området planeras en lekplats med bollplaner, klätterställningar och gungor. Dessutom har ni gångavstånd till både förskola och skola. Om ni inte tar cykeln till city så går stadsbussarna frekvent från Ulltuna Trädgårdsstad. Väljer ni en längre tur så når ni snabbt och smidigt E4:an.

Med ett boende i Ulltuna Trädgårdsstad har ni även närhet till handel i Boländerna. I grannområdet Sunnersta erbjuds det både bad eller skridskoåkning på Mälaren eller varför inte lite lek i Sunnerstabacken? Längst Upplandsleden kan ni motionera i vacker miljö.

Våra 2-planshus är på 123 kvm och dess flexibla planlösning gör att du själv kan bestämma hur du vill att ditt hem ska fungera. Tomtstorlekar varierar mellan 244 kvm - 390 kvm. Trädgården erbjuder dubbla uteplatser, en på framsidan och en på baksidan, vilket ger möjlighet till extra härliga soltimmar.

Husen har vi ritat med mycket rymd och stora fönsterpartier, så att dagsljuset når långt in i rummen. Husen har ett b.la trevligt allrum på nedervåningen och en ”bardel” i köket som bidrar till den sociala atmosfären i rummet. Tack vare den flexibla planlösningen så finns det möjlighet till tre – fem sovrum! Självklart finns helkaklade badrum på båda våningsplanen.

Det ska vara enkelt att bo i hus så därför är allt är nyckelfärdigt när du flyttar in. Även gräsmattan finns där. Parkerar bilen gör du smidigt i den egna carporten på framsidan. Intill har vi placerat ett förråd.

Välkommen hit och välkommen hem!

Läs mer om bostaden
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
123 m²
Tomtarea
270 m² tomt
Antal rum
5 rum
Driftkostnad
24 148 kr/år
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Ekparken Hus 31 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
5 295 000 kr
Driftkostnad
24 148 kr/år

Billigare och bättre boende

Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

1 138
besök på Hemnet
Objektet publicerades för 92 dagar sedan, den 20 mars 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra villor som sålts.

Guider & Tips