Diamantvägen 11

Ulveket, Skövde Se på karta

3 995 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
119 m²
Biarea
119 m²
Tomtarea
963 m²
Byggår
1975
Driftkostnad
25 224 kr/år
Antal besök
8 208
Dagar på Hemnet
14

Välkommen till detta trevliga hus i det lugna Ulveket! Här bor du på en 936 kvm stor tomt med en lättskött och väl omhändertagen trädgård. Trädgården ligger i solsäkert söderläge och gränsar i samma vädersträck mot en allmänning, vilket gör trädgården väl insynsskyddad.

I huset har vi på entréplan 4 sovrum, ett stort vardagsrum med utgång till ett inglasat uterum och altan, ett badrum med dusch samt ett stort kök.
I källarplan har vi en unik gillestuga med stensatta väggar med natursten från Grekland som ger en rustik och exklusiv känsla. Dessutom har vi på källarplan både ett gästrum, tvättstuga, spa-avdelning med duschrum & bastu, wc samt ett stort hobbyrum. Till källaren har vi dessutom egen entré via garaget, så källarvåningen skulle fungera aldeles utmärkt som tonårsvåning!

I Ulveket bor du naturnära. Med en kort promenad når du det mesta: såväl Karstorpssjön och Billingehov med både tennishall, fotbollsplaner och hockeyrink! Även Skaraborgs sjukhus ligger bara någon kilometer bort. I området Ulveket finns dessutom både lekplats samt förskola, och in till centrala Skövde tar du dig enkelt med kollektivtrafik på ca 15 minuter.

Varmt välkommen att boka in dig på visning! Vi är måna om våra kunder och vill därför göra visningarna så bra och säkra som möjligt. Vi återkopplar till alla som anmäler sig till visningen för att stämma av hur många det är i varje sällskap - detta för att undvika trängsel på visningen. För dig som inte kan/vill komma på ordinarie visning, är äldre eller tillhör riskgrupp: kontakta oss så löser vi såklart det!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skövde