Skolvägen 9

Urshult, Tingsryds kommun Se på karta

1 350 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
123 m²
Biarea
75 m²
Tomtarea
810 m²
Byggår
1964
Driftkostnad
26 078 kr/år

Den rymliga 1 ½ plansvillan från mitten av 60-talet ligger centralt i Urshult med gångavstånd till både skola (F-6), närbutik och pizzeria. Att nästan bo granne med det lokala bageriet ger också lyxen att köpa nybakat bröd till frukost. Tomten på 800 m² har en lekstuga som gränsar till skogspartiet på baksidan och det ges möjlighet till varierad utomhuslek för barn med mycket spring i benen. Här finns också plats till både odlingslådor och trädgårdsland för den som finner avkoppling med sina fingrar i jorden.

Bostaden med 2-3 rymliga sovrum passar utmärkt till den växande barnfamiljen. Nedre plan har öppen planlösning med stora luftiga rum. Köket har öppet in till matsalen där en äldre vacker gjutjärnskamin värmer under kalla vinterkvällar. I anslutning till matsalen ligger den stora inglasade altanen med isolerade väggar och fönster. Där finns gott om plats för både familj och gäster att äta och umgås oavsett väder.

Med närhet till såväl sjön Åsnen och dess nationalpark samt ett flertal andra mindre sjöar ges det rik möjlighet till både friluftsliv, bad och fiske.

Fastigheten är förbesiktigad och energideklaration har utförts, ni finner protokoll under dokument.
Tillträde efter överenskommelse.

Välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren

Kontakta mäklaren

Jørgen Johansen

Egendomsbyrån AB
Mäklare Jørgen Johansen, Egendomsbyrån AB
+4647710000