Furunäsgatan 49

Ursviken, Skellefteå kommun Se på karta

3 995 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
130 m²
Tomtarea
1 220 m²
Byggår
1925
Driftkostnad
41 157 kr/år

Söker du ett rymligt hus med insynsskyddad tomt? Ett hus som bjuder på charm, unika detaljer och som har det där lilla extra? Då har du kommit rätt!

Här på Furunäsgatan 49 i ursviken finner ni detta karaktärsfulla, charmiga och unika hem med hög trivselfaktor. Här får du chansen att bo med en oemotståndlig kombination av gedigna originaldetaljer och nyrenoverade ytskikt som tillsammans skapar skapar ett hem många bara vågar drömma om.

Välkommen att stiga in i den härliga punschverandan där bostadens karaktär direkt gör sig påmind genom det vackra ljusinsläppet, den ljusa boaseringen och den generösa takhöjden. Vidare kommer du in till den inre hallen där du möts av en vacker öppen spis med insats och bröstpanelen på väggarna. På entréplan finner ni även bostadens hjärta med tillhörande matsal där du utan problem kan bjuda vänner och familj för att samlas och umgås. Matsalen som har en öppen planlösning mot kök och vardagsrum präglas av ett vackert ljusinsläpp och som tillsammans med den generösa takhöjden skapar en riktigt wow faktor. Utöver ovan nämnda rum finner ni ett renoverat badrum.

En våning upp finner ni i dagsläget 3 sovrum, 1 kontor samt badrum och klädkammare.
Genomgående erbjuder detta hem smakfulla materialval och detaljer som valts med omsorg och där ingenting har lämnats åt slumpen. En tydlig röd tråd löper genom bostaden och det är inte svårt att förstå att det här är ett hem som är lätt att trivas i. På entréplan finner ni inte mindre än 2 kakelugnar, 1 öppen spis med insats och en gjutjärnsspis.

Tomten ligger insynsskyddat till och erbjuder allt du kan tänkas behöva. I det mysiga orangeriet finns plats för växtligheter eller varför inte skapa en härlig oas att vistas i när kylan gör sig påmind?

Dessutom finner ni grillplats, lekstuga, planteringslådor och garagelänga med förrådsdel.

Välkommen att bli förälskad du med!

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Skellefteå

Kontakta mäklaren

Emelie Edergard

HusmanHagberg Skellefteå
Mäklare Emelie Edergard, HusmanHagberg Skellefteå
073-734 53 00

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.