Nordbergagränd 4

Väderstad, Mjölby kommun Se på karta

1 995 000 kr

2 195 000 kr -9 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
168 m²
Tomtarea
945 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1978
Driftkostnad
36 024 kr/år

Välkommen till Nordbergagränd 4 och detta perfekta familjeläge med plats för hela familjen och mysig trädgård i härligt söderläge som dessutom är belägen på lugn återvändsgata!

Ni välkomnas in i en öppen hall med access till entréplanets samtliga rum. Direkt till vänster finner ni husets tvättstuga med bra utrymmen för förvaring och arbetsytor. Vidare nås det renoverade badrummet med dusch, wc-stol och tvättställ. Husets vardagsrum och matrum ger plats för hela familjen att samlas vid stora middagar. Den stora täljstenskaminen ger härlig värme under vinterhalvåret. Sommartid kan ni umgås på den stora inglasade altanen samt altandäck. Trädgården är perfekt för barnfamiljen med såväl gräsytor som plats för sandlåda, gungor och odlingar. Även husets framsida erbjuder en uteplats under tak, perfekt plats att söka skugga på de varmaste sommardagarna.

Husets entréplan erbjuder även ett bra arbetskök med utrymme för en matplats i anslutning samt ett sovrum med garderober. Husets övre plan har en flexibel planlösning, idag med två sovrum och ett stort allrum men här finns utrymme att skapa fler sovrum om så önskas. På detta plan finns en toalett samt en klädkammare för förvaring.

På Nordbergagränd 4 bor ni med närhet till Väderstad AB och populära butiker och välbesökta caféer. Här finns Väderstad centralkonditori och centralkrog, Väderstads Byggnadsvård samt Magasinet Kråkeryd med inredning för att nämna några. Omgivningarna ger snabb access till E4 och man har fantastiska utflyktsmål nära såsom Tåkerns vackra natur, Omberg och Vättern. På kort promenadavstånd finner man även både skola och förskolor och även fotbollsplaner samt lekplats.

Välkommen hem!

Läs mer hos mäklaren
Bostadsfoto: Bonnie Wall, Husfoto
Svensk Fastighetsförmedling Mjölby

Kontakta mäklaren

Elin Weidt

Svensk Fastighetsförmedling Mjölby
Mäklare Elin Weidt, Svensk Fastighetsförmedling Mjölby
+46707181226