Nyproduktion

Slåttergatan 5B

Vaggeryd, Vaggeryd Se på karta

3 195 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
113 m²
Tomtarea
575 m²
Nyproduktion

På populära Västra Strand, Slåttergatan dras våra blickar till det svarta huset.

Placerat långt in på tomten för att få avskildhet men också för att komma nära den orörda naturen som omfamnar baksidan.
Huset med sin matta svarta fasad och det stora panorama liknande köksfönstret med en utanpåliggande träram skapar en speciell karaktär.

Redan när du kliver in i hallen kan du blicka ut mot husets baksida och den vackra skogsdungen. Den öppna planlösningen på entréplanet gör Villa Vårdagen till ett hem dit man gärna bjuder hem sina vänner .

Köket är ifrån Länghem. Det är design plus med inslag av ljusgrå bänkskiva som ger en fin konstrast till de vita luckorna. En inspirerande miljö att laga mat och umgås i. Påkostat redan från start. Som standard ingår inbyggnadspaket ifrån Bosch, allt i rostfri design.

Huset har redan från början en mycket hög standard på inredningen. Men vill man sätta sin egen prägel på bostaden för att skapa sitt dröm hem erbjuds man att göra så kallade tillval. Man kommer kunna köpa till belysning, spotlights i tak och i fönstersmygar. Ändra köksluckor, bänkskivor, golv, vitvaror m.m. Huset säljs färdig-målad med Nordsjö supermatt svart. Fastigheten kommer delas upp i A & B Tomt. Endast B som är tillsalu.

Västra Strand är ett område för människan och naturen att mötas och trivas i. På östra sidan speglar sig Hjortsjön, Västra sidan av skogens
höga tallar och naturstigar som bjuder in till långpromenader.
Vaggeryd är en populär ort som erbjuder god handel och service samt närhet till både Jönköping och Värnamo med bara 20 resp 25 restid med bil och bara 15 minuter ifrån Torsvik. Vaggeryd erbjuder goda förskolor, skolor, gymnasieskola och mycket idrottsaktiviteter.

Varmt välkomna att boka er för visning.

Läs mer om bostaden
Mäklarhuset Vaggeryd