Widerbergsvägen 14

Väla By, Helsingborgs kommun Se på karta

4 250 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
124 m²
Biarea
124 m²
Tomtarea
1 438 m²
Byggår
1963
Driftkostnad
39 547 kr/år

Bland ängar och fält, strax utanför Ödåkra finner vi detta gömda område, även kallat Väla by, som består av 35 unika fastigheter. Detta är ett perfekt boende för er som drömmer om att få bo i ett lugnare område med en ”lantligare” känsla men fortfarande med närhet till Helsingborgs stadskärna. För dig som pendlar ligger huset perfekt med utmärkta pendlingsmöjligheter där både E6an/E4an och 111an nås på endast tre minuter. Det välkända köpcentret Väla ligger även det på gångavstånd och erbjuder allt du kan tänkas behöva.

Här erbjuds en unik tomt om hela 1438 kvm med enorma möjligheter för er som drömmer om exempelvis både pool och ett gästhus på tomten. Längs med husets långsida finner vi idag ett uterum om hela 30 kvm där familjen praktiskt taget bor under sommarmånaderna. Vid de varmaste dagarna flyttar man ut till det underbara trädäcket som vetter ut mot husets trädgårdsbaksida. Den härliga trädgården vetter i sydväst och erbjuder sol från lunch till sen kväll. Detta är en trädgård som skall upplevas under sommarhalvåret då alla träd och bärbuskar är i full blom. På tomtens framsida finner vi även ett garage samt biluppställningsplats för 2 bilar.

Villan fördelas på två plan med en total golvyta om ca 248 kvm varav entréplan består av ett ljuvligt vardagsrum i vinkel med en nyinsatt kamin, ett fräscht kök och en matsal. Vidare finner vi två bra sovrum med tillhörande förvaring, ett större badrum med badkar samt en helkaklad gästtoalett.

Bostadens källare är lika stor till ytan som ovanvåningen och erbjuder flera av de rum en barnfamilj kan drömma om. Det största rummet påminner om en gillestuga med flera långsmala fönster, Höganäsklinker på golv och en öppen spis. Ett utmärkt rum för alla i familjen! Vidare finner vi en gigantisk tvättstuga, ett mindre sovrum, ett fint helkaklat badrum med bastumöjlighet, mindre WC samt flera goda förvaringsutrymmen som ex walk-in-closet samt ett behandlingsrum. En god fördel är källaringången. Perfekt för dig med exempelvis en egen verksamhet hemifrån eller varför inte för tonårsbarnen.

Sammantaget ett otroligt välskött och fint hem med en tomt i en sällsynt storlek.

Läs mer hos mäklaren
3etage Fastighetsmäklare

Kontakta mäklaren

Roger Billsten

3etage Fastighetsmäklare
Mäklare Roger Billsten, 3etage Fastighetsmäklare
0735179333