Kommande

Furuvägen 5

Valla, Katrineholms kommun Se på karta

1 795 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
151 m²
Biarea
39 m²
Tomtarea
1 002 m²
Byggår
1973
Driftkostnad
31 315 kr/år
Kommande

Nu finns möjlighet att köpa ett stort suterränghus i Valla byggt 1973 på sammanlagt 190 välplanerade kvadratmeter. Ett perfekt boende för dig som söker sociala ytor för bjudningar eller för att samla familj och vänner, både inomhus och utomhus.

På Furuvägen 5 möts du av ett välvårdat Fogelforshus i äldre skick med stor potential. Du välkomnas in via hallen med access till samtliga rum på entréplanet. Här erbjuds två sovrum varav det ena med luft/luft-värmepump från 2022. Duschrum med duschkabin installerad 2022 samt en gästtoalett. Kök med bland annat vita nylackerade köksluckor från 2021 samt glaskeramikhäll från 2019. Matrum med utgång till stor balkong som tack vare sitt söderläge bjuder på många soltimmar. Rymligt vardagsrum med fönster åt två väderstreck. Suterrängplanet inrymmer en stor ljus hall. Gillestuga med öppen spis för både myskänsla och värme samt utgång till ett delvis inglasat uterum med tak i söderläge. Sovrum med tre inbyggda garderober. Tvättstuga med tvättmaskin från 2022, duschkabin och bastu. Här finns även en klädkammare, ett pannrum/förråd samt ytterligare ett förråd med utgång till trädgården.

Här finner du en blomstrande trädgårdstomt omgiven av trästaket med flera prydnadsbuskar såsom rhodondendron, rosenkvitten, jasmin, kaprifol, syren och brudspireabuskar samt träd av olika sorter bland annat hasselnötsträd och japansk apel rosa som blommar på våren. På fastigheten finns även ett förråd/vedbod samt vidbyggt varmgarage på ca 32 kvm med betonggolv och fjärrstyrd garageport installerad 2021. Nyasfalterad garageuppfart samt stenlagd parkeringsplats bredvid uppfarten. Fiber finns indraget och uppvärmning sker via bergvärme.

Ca 1 mil från Katrineholm ligger Valla med förskola och skola upp till årskurs 6. Här finns idrottshall, fritidsverksamhet samt bibliotek. Vid idrottsplatsen i Valla har det byggts en ny multiarena där det erbjuds konstgräsplan, motorikbana, multisportplan för bollsporter samt löparbanor. I samhället finns bland annat pizzeria, livsmedelsbutik samt bra bussförbindelser till Katrineholm och Flen.

Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Katrineholm

Kontakta mäklaren

Ulrika Lindfors

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Katrineholm
Mäklare Ulrika Lindfors, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Katrineholm
0737141409

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.