Sturevägen 7

Valla, Katrineholms kommun Se på karta

2 000 000 kr

2 300 000 kr -13 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
124 m²
Biarea
124 m²
Tomtarea
988 m²
Byggår
1966
Driftkostnad
86 200 kr/år

I barnvänligt område erbjuds nu denna välplanerade och lättskötta enplansvilla med källare.

På entréplanet välkomnas du in via den rymliga hallen med vidare access det ljusa vardagsrummet med laminatgolv och öppen spis. Här är det delvis öppen planlösning mot kök med vitvaror från 2021 och nylackerade luckor. Från köket nås en altan med tak i österläge. På entréplanet ryms även ett renoverat duschrum, toalett samt 4 stora sovrum med laminatgolv och tapetserade väggar. Källarplanet inrymmer en gillestuga med öppen spis, en stor och fräsch tvättstuga med ny varmvattenberedare och förvaring i form av 3 förråd. Här finns även ett hobbyrum/gästrum samt en relaxdel med dusch, bastu och toalett.

Parkering i form av en asfalterad uppfart, carport samt vidbyggt garage. Husets tak rengjordes och målades 2021, delvis nya fönster från 2003, ny varmvattenberedare 2022 och dränering är gjort av tidigare ägare. På husets framsida finns en inglasad altan i västerläge. Barnvänlig och lättskött tomt som gränsar mot skogen.

Ca 1 mil från Katrineholm ligger Valla med förskola och skola upp till årskurs 6. Här finns idrottshall, fritidsverksamhet samt bibliotek. Vid idrottsplatsen i Valla har det byggts en ny multiarena där det erbjuds konstgräsplan, motorikbana, multisportplan för bollsporter samt löparbanor. I samhället finns pizzeria, livsmedelsbutik samt bra bussförbindelser till Katrineholm och Flen.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Katrineholm

Kontakta mäklaren

Maja Guthammar

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Katrineholm
Mäklare Maja Guthammar, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Katrineholm
0730910122

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.