Trädgårdsvägen 11

Vallabrink, Täby kommun Se på karta

10 495 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
138 m²
Biarea
163 m²
Tomtarea
1 329 m²
Byggår
1969

En synnerligen trevlig bostad om 269 kvm yta som har renoverats en hel del sedan ägarna förvärvade huset 2013.
Fasad, dränering, utbyggnad, nya golv, väggar och tak invändigt, öppenspis, spa-badrum med bastu i källarplan.
På den gröna tomten står ett växthus, pool och boulebana.

Entréplan består av kök med köksö som vetter mot matplatsen och vardagsrummet. Rymligt vardagsrum med en utbyggd del där man sedan går ut till altanen, poolen, tomten och växthuset. Tre stora och rymliga sovrum, renoverat helkaklat badrum.

Källarplanet, från vänster.
Här har vi en väldigt ljus och trevlig källare. Det är ovanligt att komma ner i en sådan trivsam källare som detta. Wc finns direkt till vänster sedan följer tre förråd som, vinkällare, klädkammare och förråd/garderob. Heltäckningsmattan når till alla andra rum. Rakt fram kommer den stora gillestugan med öppna spisen. Ett mycket användbart rum. Antingen som ett extra vardagsrum, sovrum, ungdomsdel eller varför inte ett pingis – eller biljardrum? Det är behovet och fantasin som är begränsningen här.
Vidare har sedan det tidigare pannrummet konverterats till motionsrum med viktmaskin och träningsredskap. Badrummet även kallat spaet, helkaklat utrymme med badkar, dusch, ångbastu och relax.
Bredvid spat finns en stor tvättstuga med gott om arbetsplats här når du även dubbelgaraget. Bredvid tvättstugan finns sedan en snickerboa med arbetsbänk och utrymme till förvaring av diverse verktyg och annat händigt som många husägare har nytta av.

Fastigheten har en bred uppfart med dubbelgarage. Från garaget kommer du in i bostaden på i källarvåningen in i tvättstugan.
Tomten är rymlig med både fin gräsyta, pool med däck, växthus och en del bodar till förvaring av bland annat ved. På framsidan har man låtit bygga upp en boulebana till vänster.
Om det ordnats ett boulemästerskap efter försäljningen så är mäklaren gärna med och sponsrar eventet med klot och bullar.

Flexibelt tillträde, före, under eller efter sommaren 2023.

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Täby

Kontakta mäklaren

Patrik Borin

HusmanHagberg Täby
Mäklare Patrik  Borin, HusmanHagberg Täby
0729-99 12 16