Billvägen 11

Valsätra, Uppsala kommun Se på karta

5 200 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
110 m²
Biarea
110 m²
Tomtarea
536,7 m²
Byggår
1969
Driftkostnad
35 779 kr/år
Antal besök
621
Dagar på Hemnet
1

Här finns plats för både barnfamiljen och dig med önskemål om extra ytor och bra förvaring. Entréplanet om 110 kvm rymmer välkomnande hall en halv trappa upp, stort kök, vardagsrum med utgång till uteplats och trädgård, fyra sovrum, badrum, gästtoalett. Biarean om ytterligare 110 kvm en trappa ned erbjuder ett rejält allrum, tvättstuga och mycket stora förrådsutrymmen.

Hörntomten är en av områdets större men samtidigt är den lagom stor att hinna ta hand om. Här erbjuds vacker grönska i form av buskar och träd. Baksidan vetter mot väst vilket ger ett fint solläge eftermiddag och kväll här. Till fastigheten hör även ett garage.

Som boende i Valsätra och i Uppsalas södra delar bor du nära Hågadalen med vackra ströv- och friluftsområden. Detta är ett barnrikt område med ett flertal förskolor på nära avstånd liksom skolorna Lilla Valsätraskolan, Valsätraskolan och något längre bort Malmaskolan. Butiker finns på Svamptorget och inte minst finns ett modernt köpcentrum i Gottsunda som erbjuder bl a Ica, Willys, food court, apotek, vårdcentral och simhall. I närbelägna Rosendal finns också Ica, apotek, bank samt restauranger och inte minst Usif Arena med gym, padel- samt tennisbanor etc. Härifrån tar du dig också enkelt in till Uppsalas stadskärna med cykel eller med stadsbuss. Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Svenska Mäklarhuset Uppsala

Kontakta mäklaren

Maria Persson

Svenska Mäklarhuset Uppsala
Mäklare Maria Persson, Svenska Mäklarhuset Uppsala
070-782 00 11

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.