Finngårdsred 130

Vänersborgs kommun Se på karta

2 500 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
150 m²
Biarea
3 m²
Tomtarea
2 ha
Byggår
1917
Driftkostnad
38 416 kr/år

Välkommen till Finngårdsred 130. Nu erbjuds tillfälle att köpa denna mycket tilltagna fastighet om närmare 20 000 kvm med ett bekvämt läge, bestående av ett rymligt boningshus samt mycket goda verkstads-/garageutrymmen! Här nyttjas dubbelgarage, verkstad med tillhörande billyft, carport och traktorgarage såväl som snickeriverkstad och en separat lägenhet i två plan - perfekt till hobbyverksamhet, gästlägenhet eller uthyrning som extra inkomstkälla.

Huset uppfördes 1917 och byggdes ut (ca 60 kvm) tidigt 70-tal och inrymmer 5 rok varav 4 sovrum, samtliga belägna på entréplan. Ovanvåningen består av en öppen planlösning med mycket generöst utrymme och blir en naturlig samlingsplats såväl för den större familjen som vid tillställningar. Uppvärmning genom luft/luft-värmepump, direktverkande el samt vedspis (ej kontrollerad). Lägenheten i sin tur uppfördes 1978 men inreddes först 1988 och är även den fördelad över två plan. Entréplan med kök och badrum (WC/avlopp saknas) samt en tilltagen ovanvåning med öppen planlösning.

Fastigheten är belägen i kärnan av Trestad, ca 15-20 minuter från Vänersborg och Trollhättan respektive 25 min från Uddevalla och är således ett strategiskt bra boende för dig som vill bo på landet men samtidigt ha närheten till stan.

(Besiktningsprotokoll, energideklaration samt vattenprov finns bifogade under "Dokument" på vår hemsida)

Välkomna att boka er på visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vänersborg

Kontakta mäklaren

Simon Bernhardsson

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vänersborg
Mäklare Simon Bernhardsson, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vänersborg
0761-902900