Önevägen 6

Vaplan, Krokom Se på karta

675 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
92 m²
Biarea
28 m²
Tomtarea
1 429 m²
Byggår
1963
Driftkostnad
31 797 kr/år
Antal besök
3 152
Dagar på Hemnet
13

Välkommen till Vaplan och en bekväm villa i ett plan på 92 fint planerade kvadratmetrar. Huset har vattenburen golvvärme och värms upp med bergvärme, vilket borgar för låga driftskostnader! Det finns ett genomgående behov av renovering, och här finns alla möjligheter för dig som vill sätta din egna prägel på nästa boende.

Man kommer in i hallen som är rymlig och bra med utrymme för avhängning. Köket är ett arbetskök och har ett matrum helt intill som sedan kopplas samman med vardagsrummet. Det finns totalt tre sovrum i huset, samt ett rymligt badrum och ett förrådsrum som skulle kunna göras om till ett fjärde sovrum om behovet finns. Till detta finns även ett vidbyggt garage med gjuten platta och plats för en bil.

I Vaplan bor man med närhet till Nälden och all service som finns där med mataffär, skola, förskola, badplats m.m. Det är inte heller långt till Ytterån som erbjuder förskola, bensinmack och Mus-Olles museum. Bekvämt pendlingsavstånd till Östersund, och en bra bit på väg när man vill åka till Åre eller Bydalen.

Läs mer hos mäklaren
Storsjömäklarna AB