Larsatorpsvägen 4 (Hus B4)

Varberg Karta & restider

4 875 000 kr
VillaVilla

Drömmer du om att bo med naturen runt knuten och med cykelavstånd in till torghandel, nöjen och salta bad? Strax norr om Varberg ligger det nybyggda, barnvänliga området Pilgläntan - mitt emellan skog och hav.

Här bygger Derome Mark & Bostad kvarteret Ängalyckan, i tre olika etapper, granne med de två nybyggda förskolorna. Första etappen består av 12 moderna bostäder i två olika hustyper.
Inom området kör bilarna sakta och barnen kommer kunna röra sig fritt genom kvarteren. Här kommer barn i generationer framöver kunna fortsätta leka med sina grannkompisar på lekplatserna nära husen.
Till och från ditt nya hem i kvarteret Ängalyckan tar du dig med cykel, buss eller bil. Det bekväma avståndet till motorvägen gör området optimalt för dig som pendlar till exempelvis Göteborg, Borås eller Halmstad.
Oavsett vilken av Ängalyckans hustyper som faller dig i smaken, så får du ett modernt boende av hög kvalitet och en gedigen konstruktion som minimerar dina energikostnader. Husen är nyckelfärdiga och du är med och påverkar inredning och material. Så bekvämt det kan bli att bygga nytt!
Välkommen till Pilgläntan - här skapar naturen, närheten till havet och staden de bästa förutsättningarna för en plats att trivas på.

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
135 m²
Tomtarea
675 m² tomt
Antal rum
5 rum
Byggår
2019
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Larsatorpsvägen 4 (Hus B4) och skaffa lånelöfte nu.

Pris
4 875 000 kr

Billigare och bättre boende

NYHET: Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

Statistik

4 716
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 35 dagar sedan, den 16 april 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra villor som sålts.

Guider & Tips