Vikstens Backe 38

Värmdö Karta & restider

6 975 000 kr
VillaVilla

Modern enplansvilla i ljus och öppen planlösning. Villan ligger i ett lugnt naturområde med härliga strövområden. Inom räckhåll finns Fågelbro Golf & Country Club med tillhörande restaurang, stall, badplats, bryggor och bra bussförbindelser in till stan.

Villan ligger högt placerad i området på en lugn återvändsgata. Karaktäristiskt för villan är modern arkitektur, högt till tak, stora fönsterpartier samt öppen och ljus planlösning. Tre rymliga sovrum varav ett med en rejäl klädkammare, kök och stort vardagsrum i öppen planlösning, två helkaklade badrum och separat tvättstuga med groventré. Köket är välutrustad och i vardagsrummet finns en trivsam och effektiv braskamin. Ett flertal fönsterpartier skapa känsla av ljus och rymd. Genomgående ljusa färger och ekparkett. Stabil drift tack vare bergvärme (vattenburen golvvärme i hela villan). Stor altan med utsikt ner mot Norrviken. Trädgårdstomten är plan med planteringar och stenlagda gångar och uteplatser. Enligt gällande detaljplan finns möjlighet att bygga ett intilliggande garage (min 1 meter från tomtgräns).

Fågelbro är känd för sin vackra natur, baden, golfbanorna, ridstall, hästhagar, stora ängar, fina svampskogar, härliga promenadstråk och aktivt skärgårdsliv.

Fastigheten är besiktigad utan anmärkning. Läs besiktningsprotokollet som finns under "Fakta & Dokument".

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Villa
Boarea
138 m²
Tomtarea
1 336 m² tomt
Antal rum
5 rum
Driftkostnad
37 550 kr/år
Byggår
2011
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Vikstens Backe 38 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
6 975 000 kr
Driftkostnad
37 550 kr/år

Statistik

8 658
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 34 dagar sedan, den 13 februari 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra villor som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips